BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA

Contactgegevens BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Hallesesteenweg 188,1640, België

Telefoon (phone): +32 (61) 289-43-39 +32 (61) 289-43-39

Fax (fax): 02 380 84 08 02 380 84 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA
Products information BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04908386230
Ondernemingsnummer: 5970489501
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA
(Get full report from official database of BE for BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA
Addition kinds of activities for BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA

20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)

Werken bij BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. Laat een reactie achter voor BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. Leave a respond for BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA. BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA op de google maps. Adres en contacten BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA
Location of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA on the google maps. Address and contacts of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: Roelandt NV | ALOSTA | DE RAMMELAERE JO (FOTO-ATELIER) | AQUA CLUB | Debouck O

Other related companies as BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA: Roelandt NV | ALOSTA | DE RAMMELAERE JO (FOTO-ATELIER) | AQUA CLUB | Debouck O

BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04908386230. Het bedrijf BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA bevindt zich op het adres: Hallesesteenweg 188,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, openstaande posities, locatie van BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is a company, that was registered 2018 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, company assigned to the tax number BE04908386230. The company BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is located at the address: Hallesesteenweg 188,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA were not found.
The main activity of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA is not available. You also can look at reviews of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, open positions, location of BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGMAN TECHN TRAD OFFICE BVBA, employees, financial statistics.