ANALYTICO MILIEU NV

Contactgegevens ANALYTICO MILIEU NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANALYTICO MILIEU NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANALYTICO MILIEU NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Fotografielaan 43,2610, België

Telefoon (phone): 03 827 51 11 03 827 51 11

Fax (fax): +32 (61) 876-20-40 +32 (61) 876-20-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANALYTICO MILIEU NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANALYTICO MILIEU NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANALYTICO MILIEU NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANALYTICO MILIEU NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANALYTICO MILIEU NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANALYTICO MILIEU NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANALYTICO MILIEU NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANALYTICO MILIEU NV
Products information ANALYTICO MILIEU NV

BTW identificatienummer (tax): BE05827941894
Ondernemingsnummer: 6314361572
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANALYTICO MILIEU NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANALYTICO MILIEU NV
(Get full report from official database of BE for ANALYTICO MILIEU NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANALYTICO MILIEU NV
Addition kinds of activities for ANALYTICO MILIEU NV

346300. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
50820307. Stellingen | Scaffolding
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment

Werken bij ANALYTICO MILIEU NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANALYTICO MILIEU NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANALYTICO MILIEU NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANALYTICO MILIEU NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van ANALYTICO MILIEU NV in sociale netwerken
Look for responds of ANALYTICO MILIEU NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANALYTICO MILIEU NV. Laat een reactie achter voor ANALYTICO MILIEU NV. ANALYTICO MILIEU NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANALYTICO MILIEU NV. Leave a respond for ANALYTICO MILIEU NV. ANALYTICO MILIEU NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANALYTICO MILIEU NV op de google maps. Adres en contacten ANALYTICO MILIEU NV
Location of ANALYTICO MILIEU NV on the google maps. Address and contacts of ANALYTICO MILIEU NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANALYTICO MILIEU NV ANALYTICO MILIEU NV: Schoutens-Talboom NV | Enjoy BVBA | Mayeres M | Demolans N.V. | Widem Corporation B.V.B.A.

Other related companies as ANALYTICO MILIEU NV: Schoutens-Talboom NV | Enjoy BVBA | Mayeres M | Demolans N.V. | Widem Corporation B.V.B.A.

ANALYTICO MILIEU NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is ANALYTICO MILIEU NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827941894. Het bedrijf ANALYTICO MILIEU NV bevindt zich op het adres: Fotografielaan 43,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANALYTICO MILIEU NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANALYTICO MILIEU NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANALYTICO MILIEU NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANALYTICO MILIEU NV, openstaande posities, locatie van ANALYTICO MILIEU NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANALYTICO MILIEU NV is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is ANALYTICO MILIEU NV, company assigned to the tax number BE05827941894. The company ANALYTICO MILIEU NV is located at the address: Fotografielaan 43,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANALYTICO MILIEU NV were not found.
The main activity of ANALYTICO MILIEU NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANALYTICO MILIEU NV is not available. You also can look at reviews of ANALYTICO MILIEU NV, open positions, location of ANALYTICO MILIEU NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANALYTICO MILIEU NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANALYTICO MILIEU NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANALYTICO MILIEU NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANALYTICO MILIEU NV, employees, financial statistics.