AIB-Vinçotte

Contactgegevens AIB-Vinçotte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIB-Vinçotte: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIB-Vinçotte

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): André Drouartlaan 27-29,1160, België

Telefoon (phone): 02 674 57 11 02 674 57 11

Fax (fax): 02 674 59 59 02 674 59 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIB-Vinçotte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIB-Vinçotte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIB-Vinçotte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIB-Vinçotte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIB-Vinçotte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIB-Vinçotte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIB-Vinçotte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIB-Vinçotte
Products information AIB-Vinçotte

BTW identificatienummer (tax): BE01459228515
Ondernemingsnummer: 2277435302
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AIB-Vinçotte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIB-Vinçotte
(Get full report from official database of BE for AIB-Vinçotte)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIB-Vinçotte
Addition kinds of activities for AIB-Vinçotte

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
20770103. Vleesmaaltijd en tankage, behalve als diervoeder | Meat meal and tankage, except as animal feed
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
83220604. Buurtcentrum | Neighborhood center

Werken bij AIB-Vinçotte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIB-Vinçotte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIB-Vinçotte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIB-Vinçotte. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van AIB-Vinçotte in sociale netwerken
Look for responds of AIB-Vinçotte in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIB-Vinçotte. Laat een reactie achter voor AIB-Vinçotte. AIB-Vinçotte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIB-Vinçotte. Leave a respond for AIB-Vinçotte. AIB-Vinçotte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIB-Vinçotte op de google maps. Adres en contacten AIB-Vinçotte
Location of AIB-Vinçotte on the google maps. Address and contacts of AIB-Vinçotte

Andere gerelateerde bedrijven als come AIB-Vinçotte AIB-Vinçotte: COFATHEC KORB | Kerremans NV | Creation Office | Sobelma SPRL | GFM NV

Other related companies as AIB-Vinçotte: COFATHEC KORB | Kerremans NV | Creation Office | Sobelma SPRL | GFM NV

AIB-Vinçotte is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is AIB-Vinçotte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01459228515. Het bedrijf AIB-Vinçotte bevindt zich op het adres: André Drouartlaan 27-29,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AIB-Vinçotte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIB-Vinçotte is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIB-Vinçotte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIB-Vinçotte, openstaande posities, locatie van AIB-Vinçotte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIB-Vinçotte is a company, that was registered 2005 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is AIB-Vinçotte, company assigned to the tax number BE01459228515. The company AIB-Vinçotte is located at the address: André Drouartlaan 27-29,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AIB-Vinçotte were not found.
The main activity of AIB-Vinçotte is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AIB-Vinçotte is not available. You also can look at reviews of AIB-Vinçotte, open positions, location of AIB-Vinçotte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIB-Vinçotte, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIB-Vinçotte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIB-Vinçotte, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIB-Vinçotte, employees, financial statistics.