CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM
Private companiesAgricultural Production - Crops • CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM

Contactgegevens CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gordunakaai 60,9000, België

Telefoon (phone): 09 222 02 72 09 222 02 72

Fax (fax): 09 220 08 18 09 220 08 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM
Products information CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM

BTW identificatienummer (tax): BE08828308105
Ondernemingsnummer: 1382598876
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM
(Get full report from official database of BE for CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM
Addition kinds of activities for CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM

28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM in sociale netwerken
Look for responds of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. Laat een reactie achter voor CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. Leave a respond for CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM. CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM op de google maps. Adres en contacten CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM
Location of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM on the google maps. Address and contacts of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: BIWM | Bogdan Schilderwerken BVBA | Wesalia BVBA | Ibis Effets sprl | Saddisson

Other related companies as CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM: BIWM | Bogdan Schilderwerken BVBA | Wesalia BVBA | Ibis Effets sprl | Saddisson

CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08828308105. Het bedrijf CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM bevindt zich op het adres: Gordunakaai 60,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, openstaande posities, locatie van CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, company assigned to the tax number BE08828308105. The company CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is located at the address: Gordunakaai 60,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM were not found.
The main activity of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM is not available. You also can look at reviews of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, open positions, location of CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUIGNIEZ DR MEDISCH LABORATORIUM, employees, financial statistics.