ALUMAC CONSTRUCT BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ALUMAC CONSTRUCT BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ALUMAC CONSTRUCT BVBA

Contactgegevens ALUMAC CONSTRUCT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUMAC CONSTRUCT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUMAC CONSTRUCT BVBA

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Oostrozebekestraat 274,8770, België

Telefoon (phone): 056 66 25 95 056 66 25 95

Fax (fax): 056 66 60 99 056 66 60 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUMAC CONSTRUCT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUMAC CONSTRUCT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUMAC CONSTRUCT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUMAC CONSTRUCT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUMAC CONSTRUCT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUMAC CONSTRUCT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUMAC CONSTRUCT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUMAC CONSTRUCT BVBA
Products information ALUMAC CONSTRUCT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09242767333
Ondernemingsnummer: 2110168457
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALUMAC CONSTRUCT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUMAC CONSTRUCT BVBA
(Get full report from official database of BE for ALUMAC CONSTRUCT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUMAC CONSTRUCT BVBA
Addition kinds of activities for ALUMAC CONSTRUCT BVBA

209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
38230305. Vloeistofniveaus, industrieel proces type | Liquid level instruments, industrial process type
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij ALUMAC CONSTRUCT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUMAC CONSTRUCT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUMAC CONSTRUCT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUMAC CONSTRUCT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van ALUMAC CONSTRUCT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALUMAC CONSTRUCT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUMAC CONSTRUCT BVBA. Laat een reactie achter voor ALUMAC CONSTRUCT BVBA. ALUMAC CONSTRUCT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUMAC CONSTRUCT BVBA. Leave a respond for ALUMAC CONSTRUCT BVBA. ALUMAC CONSTRUCT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUMAC CONSTRUCT BVBA op de google maps. Adres en contacten ALUMAC CONSTRUCT BVBA
Location of ALUMAC CONSTRUCT BVBA on the google maps. Address and contacts of ALUMAC CONSTRUCT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUMAC CONSTRUCT BVBA ALUMAC CONSTRUCT BVBA: LICA sprl-bvba | Achilles | A.A.S. - LUC DESOT BVBA | René Léonard SPRL | Tricoflex Benelux N.V.

Other related companies as ALUMAC CONSTRUCT BVBA: LICA sprl-bvba | Achilles | A.A.S. - LUC DESOT BVBA | René Léonard SPRL | Tricoflex Benelux N.V.

ALUMAC CONSTRUCT BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUMAC CONSTRUCT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09242767333. Het bedrijf ALUMAC CONSTRUCT BVBA bevindt zich op het adres: Oostrozebekestraat 274,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALUMAC CONSTRUCT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALUMAC CONSTRUCT BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUMAC CONSTRUCT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUMAC CONSTRUCT BVBA, openstaande posities, locatie van ALUMAC CONSTRUCT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALUMAC CONSTRUCT BVBA is a company, that was registered 1996 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is ALUMAC CONSTRUCT BVBA, company assigned to the tax number BE09242767333. The company ALUMAC CONSTRUCT BVBA is located at the address: Oostrozebekestraat 274,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALUMAC CONSTRUCT BVBA were not found.
The main activity of ALUMAC CONSTRUCT BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUMAC CONSTRUCT BVBA is not available. You also can look at reviews of ALUMAC CONSTRUCT BVBA, open positions, location of ALUMAC CONSTRUCT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUMAC CONSTRUCT BVBA, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUMAC CONSTRUCT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUMAC CONSTRUCT BVBA, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUMAC CONSTRUCT BVBA, employees, financial statistics.