HORMANN BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • HORMANN BELGIUM NV
Private companiesForestry • HORMANN BELGIUM NV

Contactgegevens HORMANN BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORMANN BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORMANN BELGIUM NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Woudstraat 2,3600, België

Telefoon (phone): 089 84 02 22 089 84 02 22

Fax (fax): 089 84 02 11 089 84 02 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORMANN BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORMANN BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORMANN BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORMANN BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORMANN BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORMANN BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORMANN BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORMANN BELGIUM NV
Products information HORMANN BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08694000244
Ondernemingsnummer: 7856567382
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HORMANN BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORMANN BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for HORMANN BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORMANN BELGIUM NV
Addition kinds of activities for HORMANN BELGIUM NV

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
50239903. Lampen: vloer, boudoir, bureau | Lamps: floor, boudoir, desk
50879913. Automaten en benodigdheden | Vending machines and supplies
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij HORMANN BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORMANN BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORMANN BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORMANN BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van HORMANN BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of HORMANN BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORMANN BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor HORMANN BELGIUM NV. HORMANN BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORMANN BELGIUM NV. Leave a respond for HORMANN BELGIUM NV. HORMANN BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORMANN BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten HORMANN BELGIUM NV
Location of HORMANN BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of HORMANN BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HORMANN BELGIUM NV HORMANN BELGIUM NV: Sandri SA | Maribois SPRL | Ricoh Belgium | Simovision BVBA | MUSIC CENTER

Other related companies as HORMANN BELGIUM NV: Sandri SA | Maribois SPRL | Ricoh Belgium | Simovision BVBA | MUSIC CENTER

HORMANN BELGIUM NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is HORMANN BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08694000244. Het bedrijf HORMANN BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Woudstraat 2,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HORMANN BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HORMANN BELGIUM NV is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORMANN BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORMANN BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van HORMANN BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HORMANN BELGIUM NV is a company, that was registered 1997 in Genk region, Belgium. Full name of company is HORMANN BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08694000244. The company HORMANN BELGIUM NV is located at the address: Woudstraat 2,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HORMANN BELGIUM NV were not found.
The main activity of HORMANN BELGIUM NV is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HORMANN BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of HORMANN BELGIUM NV, open positions, location of HORMANN BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORMANN BELGIUM NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORMANN BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORMANN BELGIUM NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORMANN BELGIUM NV, employees, financial statistics.