Domaine des Hautes Fagnes

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Domaine des Hautes Fagnes
Private companiesMotion Pictures • Domaine des Hautes Fagnes

Contactgegevens Domaine des Hautes Fagnes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Domaine des Hautes Fagnes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Domaine des Hautes Fagnes

Regio (region): Weismes (Robertville), België

Adres (address): Rue des Charmilles 67,4950, België

Telefoon (phone): 080 44 69 87 080 44 69 87

Fax (fax): 080 44 69 19 080 44 69 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Domaine des Hautes Fagnes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Domaine des Hautes Fagnes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Domaine des Hautes Fagnes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Domaine des Hautes Fagnes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Domaine des Hautes Fagnes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Domaine des Hautes Fagnes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Domaine des Hautes Fagnes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Domaine des Hautes Fagnes
Products information Domaine des Hautes Fagnes

BTW identificatienummer (tax): BE04402191162
Ondernemingsnummer: 3149475097
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Domaine des Hautes Fagnes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Domaine des Hautes Fagnes
(Get full report from official database of BE for Domaine des Hautes Fagnes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Domaine des Hautes Fagnes
Addition kinds of activities for Domaine des Hautes Fagnes

22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
38410422. trocars | Trocars
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij Domaine des Hautes Fagnes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Domaine des Hautes Fagnes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Domaine des Hautes Fagnes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Domaine des Hautes Fagnes. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

Zoek naar antwoorden van Domaine des Hautes Fagnes in sociale netwerken
Look for responds of Domaine des Hautes Fagnes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Domaine des Hautes Fagnes. Laat een reactie achter voor Domaine des Hautes Fagnes. Domaine des Hautes Fagnes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Domaine des Hautes Fagnes. Leave a respond for Domaine des Hautes Fagnes. Domaine des Hautes Fagnes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Domaine des Hautes Fagnes op de google maps. Adres en contacten Domaine des Hautes Fagnes
Location of Domaine des Hautes Fagnes on the google maps. Address and contacts of Domaine des Hautes Fagnes

Andere gerelateerde bedrijven als come Domaine des Hautes Fagnes Domaine des Hautes Fagnes: Van den Bergh Engineering | Roma (Huis) | Exspan International | Ovalco BVBA | Jobe Racing

Other related companies as Domaine des Hautes Fagnes: Van den Bergh Engineering | Roma (Huis) | Exspan International | Ovalco BVBA | Jobe Racing

Domaine des Hautes Fagnes is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Weismes (Robertville), België. De volledige naam van het bedrijf is Domaine des Hautes Fagnes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04402191162. Het bedrijf Domaine des Hautes Fagnes bevindt zich op het adres: Rue des Charmilles 67,4950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Domaine des Hautes Fagnes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Domaine des Hautes Fagnes is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Domaine des Hautes Fagnes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Domaine des Hautes Fagnes, openstaande posities, locatie van Domaine des Hautes Fagnes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Domaine des Hautes Fagnes is a company, that was registered 2018 in Weismes (Robertville) region, Belgium. Full name of company is Domaine des Hautes Fagnes, company assigned to the tax number BE04402191162. The company Domaine des Hautes Fagnes is located at the address: Rue des Charmilles 67,4950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Domaine des Hautes Fagnes were not found.
The main activity of Domaine des Hautes Fagnes is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Domaine des Hautes Fagnes is not available. You also can look at reviews of Domaine des Hautes Fagnes, open positions, location of Domaine des Hautes Fagnes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Domaine des Hautes Fagnes, Weismes (Robertville): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Domaine des Hautes Fagnes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Domaine des Hautes Fagnes, Weismes (Robertville): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Domaine des Hautes Fagnes, employees, financial statistics.