Kurk- & Parketcentrum BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Kurk- & Parketcentrum BVBA
Private companiesFood Stores • Kurk- & Parketcentrum BVBA

Contactgegevens Kurk- & Parketcentrum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kurk- & Parketcentrum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kurk- & Parketcentrum BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 310,3190, België

Telefoon (phone): 015 52 91 70 015 52 91 70

Fax (fax): 015 63 31 65 015 63 31 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kurk- & Parketcentrum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kurk- & Parketcentrum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kurk- & Parketcentrum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kurk- & Parketcentrum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kurk- & Parketcentrum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kurk- & Parketcentrum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kurk- & Parketcentrum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kurk- & Parketcentrum BVBA
Products information Kurk- & Parketcentrum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09260620117
Ondernemingsnummer: 6936737060
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kurk- & Parketcentrum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kurk- & Parketcentrum BVBA
(Get full report from official database of BE for Kurk- & Parketcentrum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kurk- & Parketcentrum BVBA
Addition kinds of activities for Kurk- & Parketcentrum BVBA

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
51220202. Razors, nonelectric | Razors, nonelectric
55510203. Kayaks | Kayaks
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij Kurk- & Parketcentrum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kurk- & Parketcentrum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kurk- & Parketcentrum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kurk- & Parketcentrum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Kurk- & Parketcentrum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kurk- & Parketcentrum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kurk- & Parketcentrum BVBA. Laat een reactie achter voor Kurk- & Parketcentrum BVBA. Kurk- & Parketcentrum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kurk- & Parketcentrum BVBA. Leave a respond for Kurk- & Parketcentrum BVBA. Kurk- & Parketcentrum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kurk- & Parketcentrum BVBA op de google maps. Adres en contacten Kurk- & Parketcentrum BVBA
Location of Kurk- & Parketcentrum BVBA on the google maps. Address and contacts of Kurk- & Parketcentrum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kurk- & Parketcentrum BVBA Kurk- & Parketcentrum BVBA: Gosin & Fils SPRL | LETTRE AGE SPRL | Dujjourdy | Spithout | Sport plante ASBL

Other related companies as Kurk- & Parketcentrum BVBA: Gosin & Fils SPRL | LETTRE AGE SPRL | Dujjourdy | Spithout | Sport plante ASBL

Kurk- & Parketcentrum BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Kurk- & Parketcentrum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09260620117. Het bedrijf Kurk- & Parketcentrum BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 310,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kurk- & Parketcentrum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kurk- & Parketcentrum BVBA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kurk- & Parketcentrum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kurk- & Parketcentrum BVBA, openstaande posities, locatie van Kurk- & Parketcentrum BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kurk- & Parketcentrum BVBA is a company, that was registered 2001 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is Kurk- & Parketcentrum BVBA, company assigned to the tax number BE09260620117. The company Kurk- & Parketcentrum BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 310,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kurk- & Parketcentrum BVBA were not found.
The main activity of Kurk- & Parketcentrum BVBA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kurk- & Parketcentrum BVBA is not available. You also can look at reviews of Kurk- & Parketcentrum BVBA, open positions, location of Kurk- & Parketcentrum BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kurk- & Parketcentrum BVBA, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kurk- & Parketcentrum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kurk- & Parketcentrum BVBA, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kurk- & Parketcentrum BVBA, employees, financial statistics.