Placora BVBA

Contactgegevens Placora BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Placora BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Placora BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 548,8400, België

Telefoon (phone): 059 80 20 70 059 80 20 70

Fax (fax): 059 80 32 40 059 80 32 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Placora BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Placora BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Placora BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Placora BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Placora BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Placora BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Placora BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Placora BVBA
Products information Placora BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08504760742
Ondernemingsnummer: 7094940185
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Placora BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Placora BVBA
(Get full report from official database of BE for Placora BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Placora BVBA
Addition kinds of activities for Placora BVBA

278900. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
516907. Chemische additieven | Chemical additives
874203. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij Placora BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Placora BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Placora BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Placora BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van Placora BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Placora BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Placora BVBA. Laat een reactie achter voor Placora BVBA. Placora BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Placora BVBA. Leave a respond for Placora BVBA. Placora BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Placora BVBA op de google maps. Adres en contacten Placora BVBA
Location of Placora BVBA on the google maps. Address and contacts of Placora BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Placora BVBA Placora BVBA: Colens Bureau SPRL | Selection SPRL | Sun Oil Company Belgium NV | Optiburg | De Natuurtuin

Other related companies as Placora BVBA: Colens Bureau SPRL | Selection SPRL | Sun Oil Company Belgium NV | Optiburg | De Natuurtuin

Placora BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Placora BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08504760742. Het bedrijf Placora BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 548,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Placora BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Placora BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Placora BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Placora BVBA, openstaande posities, locatie van Placora BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Placora BVBA is a company, that was registered 1996 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Placora BVBA, company assigned to the tax number BE08504760742. The company Placora BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 548,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Placora BVBA were not found.
The main activity of Placora BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Placora BVBA is not available. You also can look at reviews of Placora BVBA, open positions, location of Placora BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Placora BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Placora BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Placora BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Placora BVBA, employees, financial statistics.