P.M.I. (Plastic Mould Injection)

Contactgegevens P.M.I. (Plastic Mould Injection): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.M.I. (Plastic Mould Injection): address, phone, fax, email, website, opening hours

P.M.I. (Plastic Mould Injection)

Regio (region): Gooik (Oetingen), België

Adres (address): Kerkstraat 21,1755, België

Telefoon (phone): 054 56 73 73 054 56 73 73

Fax (fax): 054 56 81 70 054 56 81 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.M.I. (Plastic Mould Injection): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.M.I. (Plastic Mould Injection)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.M.I. (Plastic Mould Injection)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.M.I. (Plastic Mould Injection), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.M.I. (Plastic Mould Injection). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.M.I. (Plastic Mould Injection), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.M.I. (Plastic Mould Injection). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.M.I. (Plastic Mould Injection)
Products information P.M.I. (Plastic Mould Injection)

BTW identificatienummer (tax): BE04233001708
Ondernemingsnummer: 4623840332
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in P.M.I. (Plastic Mould Injection) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.M.I. (Plastic Mould Injection)
(Get full report from official database of BE for P.M.I. (Plastic Mould Injection))

Aanvulling soorten activiteiten voor P.M.I. (Plastic Mould Injection)
Addition kinds of activities for P.M.I. (Plastic Mould Injection)

2892. explosieven | Explosives
492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
20460000. Nat maïs frezen | Wet corn milling
22219900. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
50230201. spreien | Bedspreads

Werken bij P.M.I. (Plastic Mould Injection): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.M.I. (Plastic Mould Injection): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.M.I. (Plastic Mould Injection). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.M.I. (Plastic Mould Injection). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van P.M.I. (Plastic Mould Injection) in sociale netwerken
Look for responds of P.M.I. (Plastic Mould Injection) in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.M.I. (Plastic Mould Injection). Laat een reactie achter voor P.M.I. (Plastic Mould Injection). P.M.I. (Plastic Mould Injection) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.M.I. (Plastic Mould Injection). Leave a respond for P.M.I. (Plastic Mould Injection). P.M.I. (Plastic Mould Injection) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.M.I. (Plastic Mould Injection) op de google maps. Adres en contacten P.M.I. (Plastic Mould Injection)
Location of P.M.I. (Plastic Mould Injection) on the google maps. Address and contacts of P.M.I. (Plastic Mould Injection)

Andere gerelateerde bedrijven als come P.M.I. (Plastic Mould Injection) P.M.I. (Plastic Mould Injection): COOMANS NICOLE | Polyscreen | ROTO FRANK SA | Euro Piscine | Web Development

Other related companies as P.M.I. (Plastic Mould Injection): COOMANS NICOLE | Polyscreen | ROTO FRANK SA | Euro Piscine | Web Development

P.M.I. (Plastic Mould Injection) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gooik (Oetingen), België. De volledige naam van het bedrijf is P.M.I. (Plastic Mould Injection), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04233001708. Het bedrijf P.M.I. (Plastic Mould Injection) bevindt zich op het adres: Kerkstraat 21,1755. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in P.M.I. (Plastic Mould Injection) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.M.I. (Plastic Mould Injection) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.M.I. (Plastic Mould Injection) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.M.I. (Plastic Mould Injection), openstaande posities, locatie van P.M.I. (Plastic Mould Injection) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.M.I. (Plastic Mould Injection) is a company, that was registered 1985 in Gooik (Oetingen) region, Belgium. Full name of company is P.M.I. (Plastic Mould Injection), company assigned to the tax number BE04233001708. The company P.M.I. (Plastic Mould Injection) is located at the address: Kerkstraat 21,1755. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in P.M.I. (Plastic Mould Injection) were not found.
The main activity of P.M.I. (Plastic Mould Injection) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P.M.I. (Plastic Mould Injection) is not available. You also can look at reviews of P.M.I. (Plastic Mould Injection), open positions, location of P.M.I. (Plastic Mould Injection) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.M.I. (Plastic Mould Injection), Gooik (Oetingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.M.I. (Plastic Mould Injection), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.M.I. (Plastic Mould Injection), Gooik (Oetingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.M.I. (Plastic Mould Injection), employees, financial statistics.