NORAH PLASTICS NV

Contactgegevens NORAH PLASTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NORAH PLASTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NORAH PLASTICS NV

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Toekomstlaan 8,2200, België

Telefoon (phone): 014 23 23 10 014 23 23 10

Fax (fax): 014 23 23 20 014 23 23 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NORAH PLASTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NORAH PLASTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NORAH PLASTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NORAH PLASTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NORAH PLASTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NORAH PLASTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NORAH PLASTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NORAH PLASTICS NV
Products information NORAH PLASTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09269958496
Ondernemingsnummer: 2676788330
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NORAH PLASTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NORAH PLASTICS NV
(Get full report from official database of BE for NORAH PLASTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NORAH PLASTICS NV
Addition kinds of activities for NORAH PLASTICS NV

20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
22111105. Canvas | Canvas
26210405. Offset papier | Offset paper
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
59999934. condooms | Condoms
76991400. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij NORAH PLASTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NORAH PLASTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NORAH PLASTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NORAH PLASTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

Zoek naar antwoorden van NORAH PLASTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of NORAH PLASTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NORAH PLASTICS NV. Laat een reactie achter voor NORAH PLASTICS NV. NORAH PLASTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NORAH PLASTICS NV. Leave a respond for NORAH PLASTICS NV. NORAH PLASTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NORAH PLASTICS NV op de google maps. Adres en contacten NORAH PLASTICS NV
Location of NORAH PLASTICS NV on the google maps. Address and contacts of NORAH PLASTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NORAH PLASTICS NV NORAH PLASTICS NV: De Meuter NV | Immo-Anthonis BVBA | Totalfina Goko BVBA | Impresor S.A. | Philippe,Gregoire

Other related companies as NORAH PLASTICS NV: De Meuter NV | Immo-Anthonis BVBA | Totalfina Goko BVBA | Impresor S.A. | Philippe,Gregoire

NORAH PLASTICS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is NORAH PLASTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09269958496. Het bedrijf NORAH PLASTICS NV bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 8,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 586,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NORAH PLASTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NORAH PLASTICS NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NORAH PLASTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NORAH PLASTICS NV, openstaande posities, locatie van NORAH PLASTICS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NORAH PLASTICS NV is a company, that was registered 1986 in Herentals region, Belgium. Full name of company is NORAH PLASTICS NV, company assigned to the tax number BE09269958496. The company NORAH PLASTICS NV is located at the address: Toekomstlaan 8,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 586,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NORAH PLASTICS NV were not found.
The main activity of NORAH PLASTICS NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NORAH PLASTICS NV is not available. You also can look at reviews of NORAH PLASTICS NV, open positions, location of NORAH PLASTICS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NORAH PLASTICS NV, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NORAH PLASTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NORAH PLASTICS NV, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NORAH PLASTICS NV, employees, financial statistics.