Sprockeels Pierre-Marie

Particuliere bedrijvenBosbouw • Sprockeels Pierre-Marie
Private companiesForestry • Sprockeels Pierre-Marie

Contactgegevens Sprockeels Pierre-Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sprockeels Pierre-Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sprockeels Pierre-Marie

Regio (region): Beloeil (Stambruges), België

Adres (address): Rue Albert Ier 52,7973, België

Telefoon (phone): 069 76 69 59; 0477 77 97 96 069 76 69 59; 0477 77 97 96

Fax (fax): 069 76 69 59 069 76 69 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sprockeels Pierre-Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sprockeels Pierre-Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sprockeels Pierre-Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sprockeels Pierre-Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sprockeels Pierre-Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sprockeels Pierre-Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sprockeels Pierre-Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sprockeels Pierre-Marie
Products information Sprockeels Pierre-Marie

BTW identificatienummer (tax): BE05776031494
Ondernemingsnummer: 1141723632
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sprockeels Pierre-Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sprockeels Pierre-Marie
(Get full report from official database of BE for Sprockeels Pierre-Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sprockeels Pierre-Marie
Addition kinds of activities for Sprockeels Pierre-Marie

9721. Internationale zaken | International affairs
20799906. Olijfolie | Olive oil
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
38430209. Impressiemateriaal, tandheelkunde | Impression material, dental

Werken bij Sprockeels Pierre-Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sprockeels Pierre-Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sprockeels Pierre-Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sprockeels Pierre-Marie. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Sprockeels Pierre-Marie in sociale netwerken
Look for responds of Sprockeels Pierre-Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sprockeels Pierre-Marie. Laat een reactie achter voor Sprockeels Pierre-Marie. Sprockeels Pierre-Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sprockeels Pierre-Marie. Leave a respond for Sprockeels Pierre-Marie. Sprockeels Pierre-Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sprockeels Pierre-Marie op de google maps. Adres en contacten Sprockeels Pierre-Marie
Location of Sprockeels Pierre-Marie on the google maps. Address and contacts of Sprockeels Pierre-Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come Sprockeels Pierre-Marie Sprockeels Pierre-Marie: Maes Inox | CIAPI TRAITEUR | Maes Metaal N.V. | Bonje, Claudine | Decuyper

Other related companies as Sprockeels Pierre-Marie: Maes Inox | CIAPI TRAITEUR | Maes Metaal N.V. | Bonje, Claudine | Decuyper

Sprockeels Pierre-Marie is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Beloeil (Stambruges), België. De volledige naam van het bedrijf is Sprockeels Pierre-Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776031494. Het bedrijf Sprockeels Pierre-Marie bevindt zich op het adres: Rue Albert Ier 52,7973. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sprockeels Pierre-Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sprockeels Pierre-Marie is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sprockeels Pierre-Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sprockeels Pierre-Marie, openstaande posities, locatie van Sprockeels Pierre-Marie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sprockeels Pierre-Marie is a company, that was registered 2012 in Beloeil (Stambruges) region, Belgium. Full name of company is Sprockeels Pierre-Marie, company assigned to the tax number BE05776031494. The company Sprockeels Pierre-Marie is located at the address: Rue Albert Ier 52,7973. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sprockeels Pierre-Marie were not found.
The main activity of Sprockeels Pierre-Marie is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sprockeels Pierre-Marie is not available. You also can look at reviews of Sprockeels Pierre-Marie, open positions, location of Sprockeels Pierre-Marie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sprockeels Pierre-Marie, Beloeil (Stambruges): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sprockeels Pierre-Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sprockeels Pierre-Marie, Beloeil (Stambruges): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sprockeels Pierre-Marie, employees, financial statistics.