ANZIPLAST-TAVERNIER NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ANZIPLAST-TAVERNIER NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ANZIPLAST-TAVERNIER NV

Contactgegevens ANZIPLAST-TAVERNIER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANZIPLAST-TAVERNIER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANZIPLAST-TAVERNIER NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Prins Albertlaan 70,8870, België

Telefoon (phone): 051 33 33 33 051 33 33 33

Fax (fax): 051 31 28 23 051 31 28 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANZIPLAST-TAVERNIER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANZIPLAST-TAVERNIER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANZIPLAST-TAVERNIER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANZIPLAST-TAVERNIER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANZIPLAST-TAVERNIER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANZIPLAST-TAVERNIER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANZIPLAST-TAVERNIER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANZIPLAST-TAVERNIER NV
Products information ANZIPLAST-TAVERNIER NV

BTW identificatienummer (tax): BE09269958496
Ondernemingsnummer: 2676788330
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ANZIPLAST-TAVERNIER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANZIPLAST-TAVERNIER NV
(Get full report from official database of BE for ANZIPLAST-TAVERNIER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANZIPLAST-TAVERNIER NV
Addition kinds of activities for ANZIPLAST-TAVERNIER NV

01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
10810104. Test saai, metalen mijnbouw | Test boring, metal mining
24490303. Planters en raamkasten, hout | Planters and window boxes, wood
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software
76310101. Klok reparatie | Clock repair

Werken bij ANZIPLAST-TAVERNIER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANZIPLAST-TAVERNIER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANZIPLAST-TAVERNIER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANZIPLAST-TAVERNIER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

Zoek naar antwoorden van ANZIPLAST-TAVERNIER NV in sociale netwerken
Look for responds of ANZIPLAST-TAVERNIER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANZIPLAST-TAVERNIER NV. Laat een reactie achter voor ANZIPLAST-TAVERNIER NV. ANZIPLAST-TAVERNIER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANZIPLAST-TAVERNIER NV. Leave a respond for ANZIPLAST-TAVERNIER NV. ANZIPLAST-TAVERNIER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANZIPLAST-TAVERNIER NV op de google maps. Adres en contacten ANZIPLAST-TAVERNIER NV
Location of ANZIPLAST-TAVERNIER NV on the google maps. Address and contacts of ANZIPLAST-TAVERNIER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANZIPLAST-TAVERNIER NV ANZIPLAST-TAVERNIER NV: Veba NV | Centre de Référence du Hainaut | Van den Weghe NV | VAN RIJSWIJCK (TAVERNE) | Via Natura sprl

Other related companies as ANZIPLAST-TAVERNIER NV: Veba NV | Centre de Référence du Hainaut | Van den Weghe NV | VAN RIJSWIJCK (TAVERNE) | Via Natura sprl

ANZIPLAST-TAVERNIER NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is ANZIPLAST-TAVERNIER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09269958496. Het bedrijf ANZIPLAST-TAVERNIER NV bevindt zich op het adres: Prins Albertlaan 70,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 586,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ANZIPLAST-TAVERNIER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANZIPLAST-TAVERNIER NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANZIPLAST-TAVERNIER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANZIPLAST-TAVERNIER NV, openstaande posities, locatie van ANZIPLAST-TAVERNIER NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANZIPLAST-TAVERNIER NV is a company, that was registered 1986 in Izegem region, Belgium. Full name of company is ANZIPLAST-TAVERNIER NV, company assigned to the tax number BE09269958496. The company ANZIPLAST-TAVERNIER NV is located at the address: Prins Albertlaan 70,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 586,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ANZIPLAST-TAVERNIER NV were not found.
The main activity of ANZIPLAST-TAVERNIER NV is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANZIPLAST-TAVERNIER NV is not available. You also can look at reviews of ANZIPLAST-TAVERNIER NV, open positions, location of ANZIPLAST-TAVERNIER NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANZIPLAST-TAVERNIER NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANZIPLAST-TAVERNIER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANZIPLAST-TAVERNIER NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANZIPLAST-TAVERNIER NV, employees, financial statistics.