Van Geert Kunstgieterij BVBA

Contactgegevens Van Geert Kunstgieterij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Geert Kunstgieterij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Geert Kunstgieterij BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Wijngaardveld 15B,9300, België

Telefoon (phone): 053 71 13 31; 0475 70 14 19 053 71 13 31; 0475 70 14 19

Fax (fax): 053 78 36 83 053 78 36 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Geert Kunstgieterij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Geert Kunstgieterij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Geert Kunstgieterij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Geert Kunstgieterij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Geert Kunstgieterij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Geert Kunstgieterij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Geert Kunstgieterij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Geert Kunstgieterij BVBA
Products information Van Geert Kunstgieterij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04696899414
Ondernemingsnummer: 5563446044
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Geert Kunstgieterij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Geert Kunstgieterij BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Geert Kunstgieterij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Geert Kunstgieterij BVBA
Addition kinds of activities for Van Geert Kunstgieterij BVBA

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
367100. Electron buizen | Electron tubes
379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
65120203. Winkelcentrum, regionaal (300.000-1.000.000 m²) | Shopping center, regional (300,000-1,000,000 sq ft)

Werken bij Van Geert Kunstgieterij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Geert Kunstgieterij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Geert Kunstgieterij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Geert Kunstgieterij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

Zoek naar antwoorden van Van Geert Kunstgieterij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Geert Kunstgieterij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Geert Kunstgieterij BVBA. Laat een reactie achter voor Van Geert Kunstgieterij BVBA. Van Geert Kunstgieterij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Geert Kunstgieterij BVBA. Leave a respond for Van Geert Kunstgieterij BVBA. Van Geert Kunstgieterij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Geert Kunstgieterij BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Geert Kunstgieterij BVBA
Location of Van Geert Kunstgieterij BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Geert Kunstgieterij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Geert Kunstgieterij BVBA Van Geert Kunstgieterij BVBA: Schober Information Group | Lacroix Chemicals | Immoké BVBA | Anton J | Jasinski, stephane

Other related companies as Van Geert Kunstgieterij BVBA: Schober Information Group | Lacroix Chemicals | Immoké BVBA | Anton J | Jasinski, stephane

Van Geert Kunstgieterij BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Geert Kunstgieterij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696899414. Het bedrijf Van Geert Kunstgieterij BVBA bevindt zich op het adres: Wijngaardveld 15B,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Geert Kunstgieterij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Geert Kunstgieterij BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Geert Kunstgieterij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Geert Kunstgieterij BVBA, openstaande posities, locatie van Van Geert Kunstgieterij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Geert Kunstgieterij BVBA is a company, that was registered 1985 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Van Geert Kunstgieterij BVBA, company assigned to the tax number BE04696899414. The company Van Geert Kunstgieterij BVBA is located at the address: Wijngaardveld 15B,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Geert Kunstgieterij BVBA were not found.
The main activity of Van Geert Kunstgieterij BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Geert Kunstgieterij BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Geert Kunstgieterij BVBA, open positions, location of Van Geert Kunstgieterij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Geert Kunstgieterij BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Geert Kunstgieterij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Geert Kunstgieterij BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Geert Kunstgieterij BVBA, employees, financial statistics.