Fortis Credit Card

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Fortis Credit Card
Private companiesWater Transportation • Fortis Credit Card

Contactgegevens Fortis Credit Card: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fortis Credit Card: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fortis Credit Card

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Anspachlaan 1 Bus 21,1000, België

Telefoon (phone): 02 250 16 11; 070 22 27 70; 070 22 26 80 02 250 16 11; 070 22 27 70; 070 22 26 80

Fax (fax): +32 (86) 244-38-57 +32 (86) 244-38-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fortis Credit Card: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fortis Credit Card"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fortis Credit Card"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fortis Credit Card, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fortis Credit Card. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fortis Credit Card, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fortis Credit Card. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fortis Credit Card
Products information Fortis Credit Card

BTW identificatienummer (tax): BE03732299804
Ondernemingsnummer: 8826385498
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fortis Credit Card zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fortis Credit Card
(Get full report from official database of BE for Fortis Credit Card)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fortis Credit Card
Addition kinds of activities for Fortis Credit Card

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
28510213. Houtvlekken | Wood stains
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
55719903. bromfietsen | Mopeds
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij Fortis Credit Card: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fortis Credit Card: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fortis Credit Card. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fortis Credit Card. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

Zoek naar antwoorden van Fortis Credit Card in sociale netwerken
Look for responds of Fortis Credit Card in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fortis Credit Card. Laat een reactie achter voor Fortis Credit Card. Fortis Credit Card bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fortis Credit Card. Leave a respond for Fortis Credit Card. Fortis Credit Card on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fortis Credit Card op de google maps. Adres en contacten Fortis Credit Card
Location of Fortis Credit Card on the google maps. Address and contacts of Fortis Credit Card

Andere gerelateerde bedrijven als come Fortis Credit Card Fortis Credit Card: BALLY | Cad Systems | OCMW HASSELT | Sonic Radio | Desmet Machinebouw Engineering N.V.

Other related companies as Fortis Credit Card: BALLY | Cad Systems | OCMW HASSELT | Sonic Radio | Desmet Machinebouw Engineering N.V.

Fortis Credit Card is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Fortis Credit Card, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03732299804. Het bedrijf Fortis Credit Card bevindt zich op het adres: Anspachlaan 1 Bus 21,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fortis Credit Card zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fortis Credit Card is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fortis Credit Card is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fortis Credit Card, openstaande posities, locatie van Fortis Credit Card op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fortis Credit Card is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Fortis Credit Card, company assigned to the tax number BE03732299804. The company Fortis Credit Card is located at the address: Anspachlaan 1 Bus 21,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fortis Credit Card were not found.
The main activity of Fortis Credit Card is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fortis Credit Card is not available. You also can look at reviews of Fortis Credit Card, open positions, location of Fortis Credit Card on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fortis Credit Card, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fortis Credit Card, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fortis Credit Card, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fortis Credit Card, employees, financial statistics.