Demets Transport Vervoer BVBA

Contactgegevens Demets Transport Vervoer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demets Transport Vervoer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demets Transport Vervoer BVBA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Kraatveldstraat 137,1120, België

Telefoon (phone): 02 253 03 03; 02 268 36 38 02 253 03 03; 02 268 36 38

Fax (fax): 02 253 08 80 02 253 08 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demets Transport Vervoer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demets Transport Vervoer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demets Transport Vervoer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demets Transport Vervoer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demets Transport Vervoer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demets Transport Vervoer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demets Transport Vervoer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demets Transport Vervoer BVBA
Products information Demets Transport Vervoer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05295104980
Ondernemingsnummer: 9029083251
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Demets Transport Vervoer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demets Transport Vervoer BVBA
(Get full report from official database of BE for Demets Transport Vervoer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demets Transport Vervoer BVBA
Addition kinds of activities for Demets Transport Vervoer BVBA

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
799701. Ijs sporten | Ice sports
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec

Werken bij Demets Transport Vervoer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demets Transport Vervoer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demets Transport Vervoer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demets Transport Vervoer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van Demets Transport Vervoer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Demets Transport Vervoer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demets Transport Vervoer BVBA. Laat een reactie achter voor Demets Transport Vervoer BVBA. Demets Transport Vervoer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demets Transport Vervoer BVBA. Leave a respond for Demets Transport Vervoer BVBA. Demets Transport Vervoer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demets Transport Vervoer BVBA op de google maps. Adres en contacten Demets Transport Vervoer BVBA
Location of Demets Transport Vervoer BVBA on the google maps. Address and contacts of Demets Transport Vervoer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Demets Transport Vervoer BVBA Demets Transport Vervoer BVBA: Banque Degroof | STANFORD GARDENS (LE HARDY) | Jans Gebr | Laserkaraoke | Hellyn Kartonnage

Other related companies as Demets Transport Vervoer BVBA: Banque Degroof | STANFORD GARDENS (LE HARDY) | Jans Gebr | Laserkaraoke | Hellyn Kartonnage

Demets Transport Vervoer BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Demets Transport Vervoer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05295104980. Het bedrijf Demets Transport Vervoer BVBA bevindt zich op het adres: Kraatveldstraat 137,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Demets Transport Vervoer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demets Transport Vervoer BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demets Transport Vervoer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demets Transport Vervoer BVBA, openstaande posities, locatie van Demets Transport Vervoer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demets Transport Vervoer BVBA is a company, that was registered 2006 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Demets Transport Vervoer BVBA, company assigned to the tax number BE05295104980. The company Demets Transport Vervoer BVBA is located at the address: Kraatveldstraat 137,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Demets Transport Vervoer BVBA were not found.
The main activity of Demets Transport Vervoer BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Demets Transport Vervoer BVBA is not available. You also can look at reviews of Demets Transport Vervoer BVBA, open positions, location of Demets Transport Vervoer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demets Transport Vervoer BVBA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demets Transport Vervoer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demets Transport Vervoer BVBA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demets Transport Vervoer BVBA, employees, financial statistics.