Xomox International

Contactgegevens Xomox International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Xomox International: address, phone, fax, email, website, opening hours

Xomox International

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Glasstraat 31,2170, België

Telefoon (phone): 03 646 86 75 03 646 86 75

Fax (fax): 03 644 19 75 03 644 19 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Xomox International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Xomox International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Xomox International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Xomox International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Xomox International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Xomox International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Xomox International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Xomox International
Products information Xomox International

BTW identificatienummer (tax): BE05452209472
Ondernemingsnummer: 8302886962
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Xomox International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Xomox International
(Get full report from official database of BE for Xomox International)

Aanvulling soorten activiteiten voor Xomox International
Addition kinds of activities for Xomox International

3432. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
573601. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
14990304. Gipsmijnbouw | Gypsum mining
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
32720400. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
51490301. Specerijen | Condiments
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating

Werken bij Xomox International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Xomox International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Xomox International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Xomox International. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van Xomox International in sociale netwerken
Look for responds of Xomox International in social networks

Lees alle opmerkingen voor Xomox International. Laat een reactie achter voor Xomox International. Xomox International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Xomox International. Leave a respond for Xomox International. Xomox International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Xomox International op de google maps. Adres en contacten Xomox International
Location of Xomox International on the google maps. Address and contacts of Xomox International

Andere gerelateerde bedrijven als come Xomox International Xomox International: Home Wood BVBA | Valcke NV | Kersten Hunik NV | DELPLAST SA | WIJNNATIE NV

Other related companies as Xomox International: Home Wood BVBA | Valcke NV | Kersten Hunik NV | DELPLAST SA | WIJNNATIE NV

Xomox International is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Xomox International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05452209472. Het bedrijf Xomox International bevindt zich op het adres: Glasstraat 31,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 892,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Xomox International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Xomox International is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Xomox International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Xomox International, openstaande posities, locatie van Xomox International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Xomox International is a company, that was registered 1990 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Xomox International, company assigned to the tax number BE05452209472. The company Xomox International is located at the address: Glasstraat 31,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 892,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Xomox International were not found.
The main activity of Xomox International is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Xomox International is not available. You also can look at reviews of Xomox International, open positions, location of Xomox International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Xomox International, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Xomox International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Xomox International, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Xomox International, employees, financial statistics.