Tuchenhagen Belgium NV

Contactgegevens Tuchenhagen Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuchenhagen Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuchenhagen Belgium NV

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Luxemburgstraat 11,9140, België

Telefoon (phone): 03 710 91 10 03 710 91 10

Fax (fax): 03 710 91 11 03 710 91 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuchenhagen Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuchenhagen Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuchenhagen Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuchenhagen Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuchenhagen Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuchenhagen Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuchenhagen Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuchenhagen Belgium NV
Products information Tuchenhagen Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE02402130126
Ondernemingsnummer: 5471435546
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tuchenhagen Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuchenhagen Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Tuchenhagen Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuchenhagen Belgium NV
Addition kinds of activities for Tuchenhagen Belgium NV

251503. Slaapmeubilair | Sleep furniture
344399. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
35689904. Schijven, krachtoverbrenging | Pulleys, power transmission
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops

Werken bij Tuchenhagen Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuchenhagen Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuchenhagen Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuchenhagen Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

Zoek naar antwoorden van Tuchenhagen Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Tuchenhagen Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuchenhagen Belgium NV. Laat een reactie achter voor Tuchenhagen Belgium NV. Tuchenhagen Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuchenhagen Belgium NV. Leave a respond for Tuchenhagen Belgium NV. Tuchenhagen Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuchenhagen Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Tuchenhagen Belgium NV
Location of Tuchenhagen Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Tuchenhagen Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuchenhagen Belgium NV Tuchenhagen Belgium NV: EMBRECHTS CHAUFFAGE | Mazy Graphic Design SPRL | Smits BVBA | Indigo | Niels Daniels

Other related companies as Tuchenhagen Belgium NV: EMBRECHTS CHAUFFAGE | Mazy Graphic Design SPRL | Smits BVBA | Indigo | Niels Daniels

Tuchenhagen Belgium NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is Tuchenhagen Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402130126. Het bedrijf Tuchenhagen Belgium NV bevindt zich op het adres: Luxemburgstraat 11,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tuchenhagen Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tuchenhagen Belgium NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuchenhagen Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuchenhagen Belgium NV, openstaande posities, locatie van Tuchenhagen Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tuchenhagen Belgium NV is a company, that was registered 2014 in Temse region, Belgium. Full name of company is Tuchenhagen Belgium NV, company assigned to the tax number BE02402130126. The company Tuchenhagen Belgium NV is located at the address: Luxemburgstraat 11,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tuchenhagen Belgium NV were not found.
The main activity of Tuchenhagen Belgium NV is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuchenhagen Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Tuchenhagen Belgium NV, open positions, location of Tuchenhagen Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuchenhagen Belgium NV, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuchenhagen Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuchenhagen Belgium NV, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuchenhagen Belgium NV, employees, financial statistics.