ARCO A ROSE SPRL

Contactgegevens ARCO A ROSE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCO A ROSE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCO A ROSE SPRL

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Albert Van Cotthemstraat 70,1600, België

Telefoon (phone): 02 377 69 36 02 377 69 36

Fax (fax): 02 378 38 74 02 378 38 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCO A ROSE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCO A ROSE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCO A ROSE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCO A ROSE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCO A ROSE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCO A ROSE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCO A ROSE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCO A ROSE SPRL
Products information ARCO A ROSE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04603515625
Ondernemingsnummer: 3162933349
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ARCO A ROSE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCO A ROSE SPRL
(Get full report from official database of BE for ARCO A ROSE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCO A ROSE SPRL
Addition kinds of activities for ARCO A ROSE SPRL

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
17310301. Kabeltelevisie installatie | Cable television installation
28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij ARCO A ROSE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCO A ROSE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCO A ROSE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCO A ROSE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van ARCO A ROSE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ARCO A ROSE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCO A ROSE SPRL. Laat een reactie achter voor ARCO A ROSE SPRL. ARCO A ROSE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCO A ROSE SPRL. Leave a respond for ARCO A ROSE SPRL. ARCO A ROSE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCO A ROSE SPRL op de google maps. Adres en contacten ARCO A ROSE SPRL
Location of ARCO A ROSE SPRL on the google maps. Address and contacts of ARCO A ROSE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCO A ROSE SPRL ARCO A ROSE SPRL: ELTEBE NV | Hondenschool Merksem | Citan SA | Immobilière Legrand SA | LEEMPOELS G

Other related companies as ARCO A ROSE SPRL: ELTEBE NV | Hondenschool Merksem | Citan SA | Immobilière Legrand SA | LEEMPOELS G

ARCO A ROSE SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCO A ROSE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04603515625. Het bedrijf ARCO A ROSE SPRL bevindt zich op het adres: Albert Van Cotthemstraat 70,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ARCO A ROSE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCO A ROSE SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCO A ROSE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCO A ROSE SPRL, openstaande posities, locatie van ARCO A ROSE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCO A ROSE SPRL is a company, that was registered 1999 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is ARCO A ROSE SPRL, company assigned to the tax number BE04603515625. The company ARCO A ROSE SPRL is located at the address: Albert Van Cotthemstraat 70,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ARCO A ROSE SPRL were not found.
The main activity of ARCO A ROSE SPRL is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCO A ROSE SPRL is not available. You also can look at reviews of ARCO A ROSE SPRL, open positions, location of ARCO A ROSE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCO A ROSE SPRL, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCO A ROSE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCO A ROSE SPRL, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCO A ROSE SPRL, employees, financial statistics.