Sher Paul D

Contactgegevens Sher Paul D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sher Paul D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sher Paul D

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 471,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 54 10 02 646 54 10

Fax (fax): 02 640 69 21 02 640 69 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sher Paul D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sher Paul D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sher Paul D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sher Paul D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sher Paul D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sher Paul D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sher Paul D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sher Paul D
Products information Sher Paul D

BTW identificatienummer (tax): BE09182617187
Ondernemingsnummer: 4402191162
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sher Paul D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sher Paul D
(Get full report from official database of BE for Sher Paul D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sher Paul D
Addition kinds of activities for Sher Paul D

1231. Antracietwinning | Anthracite mining
335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
48410000. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
58120313. Sandwiches en duikboten winkel | Sandwiches and submarines shop

Werken bij Sher Paul D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sher Paul D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sher Paul D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sher Paul D. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Sher Paul D in sociale netwerken
Look for responds of Sher Paul D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sher Paul D. Laat een reactie achter voor Sher Paul D. Sher Paul D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sher Paul D. Leave a respond for Sher Paul D. Sher Paul D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sher Paul D op de google maps. Adres en contacten Sher Paul D
Location of Sher Paul D on the google maps. Address and contacts of Sher Paul D

Andere gerelateerde bedrijven als come Sher Paul D Sher Paul D: V.-Construct | Salesguider BVBA | Allary Rik-Casier BVBA | Manumoderne N.V. | Dagbladhandel Het Park

Other related companies as Sher Paul D: V.-Construct | Salesguider BVBA | Allary Rik-Casier BVBA | Manumoderne N.V. | Dagbladhandel Het Park

Sher Paul D is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Sher Paul D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182617187. Het bedrijf Sher Paul D bevindt zich op het adres: Louizalaan 471,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sher Paul D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sher Paul D is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sher Paul D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sher Paul D, openstaande posities, locatie van Sher Paul D op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sher Paul D is a company, that was registered 1991 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Sher Paul D, company assigned to the tax number BE09182617187. The company Sher Paul D is located at the address: Louizalaan 471,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sher Paul D were not found.
The main activity of Sher Paul D is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sher Paul D is not available. You also can look at reviews of Sher Paul D, open positions, location of Sher Paul D on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sher Paul D, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sher Paul D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sher Paul D, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sher Paul D, employees, financial statistics.