AALST SNELDRUK CENTER BVBA

Contactgegevens AALST SNELDRUK CENTER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AALST SNELDRUK CENTER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AALST SNELDRUK CENTER BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Geraardsbergsestraat 189,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 70 44 053 77 70 44

Fax (fax): 053 78 93 90 053 78 93 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AALST SNELDRUK CENTER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AALST SNELDRUK CENTER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AALST SNELDRUK CENTER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AALST SNELDRUK CENTER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AALST SNELDRUK CENTER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AALST SNELDRUK CENTER BVBA
Products information AALST SNELDRUK CENTER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04181640625
Ondernemingsnummer: 5553558349
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AALST SNELDRUK CENTER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA
(Get full report from official database of BE for AALST SNELDRUK CENTER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA
Addition kinds of activities for AALST SNELDRUK CENTER BVBA

22119904. Badmatten, katoen | Bathmats, cotton
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
27590601. imprinting | Imprinting
40119903. Stoomrails | Steam railroads
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
79110202. Dansinstructeur | Dance instructor

Werken bij AALST SNELDRUK CENTER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AALST SNELDRUK CENTER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van AALST SNELDRUK CENTER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AALST SNELDRUK CENTER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Laat een reactie achter voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA. AALST SNELDRUK CENTER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Leave a respond for AALST SNELDRUK CENTER BVBA. AALST SNELDRUK CENTER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AALST SNELDRUK CENTER BVBA op de google maps. Adres en contacten AALST SNELDRUK CENTER BVBA
Location of AALST SNELDRUK CENTER BVBA on the google maps. Address and contacts of AALST SNELDRUK CENTER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AALST SNELDRUK CENTER BVBA AALST SNELDRUK CENTER BVBA: Fiduciaire d'Hoedt sprl-bvba | European Services Express SPRL | Vandervoort N.V. | S.P.R.L Brasserie des Giants | jean-pol capiaux

Other related companies as AALST SNELDRUK CENTER BVBA: Fiduciaire d'Hoedt sprl-bvba | European Services Express SPRL | Vandervoort N.V. | S.P.R.L Brasserie des Giants | jean-pol capiaux

AALST SNELDRUK CENTER BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is AALST SNELDRUK CENTER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04181640625. Het bedrijf AALST SNELDRUK CENTER BVBA bevindt zich op het adres: Geraardsbergsestraat 189,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AALST SNELDRUK CENTER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AALST SNELDRUK CENTER BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AALST SNELDRUK CENTER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AALST SNELDRUK CENTER BVBA, openstaande posities, locatie van AALST SNELDRUK CENTER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AALST SNELDRUK CENTER BVBA is a company, that was registered 2000 in Aalst region, Belgium. Full name of company is AALST SNELDRUK CENTER BVBA, company assigned to the tax number BE04181640625. The company AALST SNELDRUK CENTER BVBA is located at the address: Geraardsbergsestraat 189,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AALST SNELDRUK CENTER BVBA were not found.
The main activity of AALST SNELDRUK CENTER BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AALST SNELDRUK CENTER BVBA is not available. You also can look at reviews of AALST SNELDRUK CENTER BVBA, open positions, location of AALST SNELDRUK CENTER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AALST SNELDRUK CENTER BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AALST SNELDRUK CENTER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AALST SNELDRUK CENTER BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AALST SNELDRUK CENTER BVBA, employees, financial statistics.