A.B.S. Kopieercentrum

Contactgegevens A.B.S. Kopieercentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.S. Kopieercentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.S. Kopieercentrum

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Marnixplaats 1-2,2000, België

Telefoon (phone): 03 216 98 99 03 216 98 99

Fax (fax): 03 238 72 00 03 238 72 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.S. Kopieercentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.S. Kopieercentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.S. Kopieercentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.S. Kopieercentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.S. Kopieercentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.S. Kopieercentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.S. Kopieercentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.S. Kopieercentrum
Products information A.B.S. Kopieercentrum

BTW identificatienummer (tax): BE04845214843
Ondernemingsnummer: 6199554443
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.B.S. Kopieercentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.S. Kopieercentrum
(Get full report from official database of BE for A.B.S. Kopieercentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.S. Kopieercentrum
Addition kinds of activities for A.B.S. Kopieercentrum

3211. Vlakglas | Flat glass
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
39110107. Pins (juwelen), edelmetaal | Pins (jewelry), precious metal
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair
86999908. Historische club | Historical club
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij A.B.S. Kopieercentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.S. Kopieercentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.S. Kopieercentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.S. Kopieercentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

Zoek naar antwoorden van A.B.S. Kopieercentrum in sociale netwerken
Look for responds of A.B.S. Kopieercentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.S. Kopieercentrum. Laat een reactie achter voor A.B.S. Kopieercentrum. A.B.S. Kopieercentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.S. Kopieercentrum. Leave a respond for A.B.S. Kopieercentrum. A.B.S. Kopieercentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.S. Kopieercentrum op de google maps. Adres en contacten A.B.S. Kopieercentrum
Location of A.B.S. Kopieercentrum on the google maps. Address and contacts of A.B.S. Kopieercentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.S. Kopieercentrum A.B.S. Kopieercentrum: Limelight Communication NV | Vanhoecke | EXPERT-PROJECTS CV | Cojubel N.V. | ADS Insight Ltd

Other related companies as A.B.S. Kopieercentrum: Limelight Communication NV | Vanhoecke | EXPERT-PROJECTS CV | Cojubel N.V. | ADS Insight Ltd

A.B.S. Kopieercentrum is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.S. Kopieercentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845214843. Het bedrijf A.B.S. Kopieercentrum bevindt zich op het adres: Marnixplaats 1-2,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.B.S. Kopieercentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.S. Kopieercentrum is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.S. Kopieercentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.S. Kopieercentrum, openstaande posities, locatie van A.B.S. Kopieercentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.S. Kopieercentrum is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.B.S. Kopieercentrum, company assigned to the tax number BE04845214843. The company A.B.S. Kopieercentrum is located at the address: Marnixplaats 1-2,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.B.S. Kopieercentrum were not found.
The main activity of A.B.S. Kopieercentrum is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.S. Kopieercentrum is not available. You also can look at reviews of A.B.S. Kopieercentrum, open positions, location of A.B.S. Kopieercentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.S. Kopieercentrum, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.S. Kopieercentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.S. Kopieercentrum, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.S. Kopieercentrum, employees, financial statistics.