Just Times Services

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Just Times Services
Private companiesWater Transportation • Just Times Services

Contactgegevens Just Times Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Just Times Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Just Times Services

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Sainte-Walburge 486,4000, België

Telefoon (phone): 04 224 75 55; 0498 78 26 90 04 224 75 55; 0498 78 26 90

Fax (fax): 04 224 75 58 04 224 75 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Just Times Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Just Times Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Just Times Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Just Times Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Just Times Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Just Times Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Just Times Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Just Times Services
Products information Just Times Services

BTW identificatienummer (tax): BE07663757324
Ondernemingsnummer: 6387969970
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Just Times Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Just Times Services
(Get full report from official database of BE for Just Times Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Just Times Services
Addition kinds of activities for Just Times Services

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
5044. Kantoorartikelen | Office equipment
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij Just Times Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Just Times Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Just Times Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Just Times Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van Just Times Services in sociale netwerken
Look for responds of Just Times Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Just Times Services. Laat een reactie achter voor Just Times Services. Just Times Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Just Times Services. Leave a respond for Just Times Services. Just Times Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Just Times Services op de google maps. Adres en contacten Just Times Services
Location of Just Times Services on the google maps. Address and contacts of Just Times Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Just Times Services Just Times Services: Kreatos | Socar Shipping Agency | TTAS | Steelexpress | Carrihres Gauthier & Wincqz

Other related companies as Just Times Services: Kreatos | Socar Shipping Agency | TTAS | Steelexpress | Carrihres Gauthier & Wincqz

Just Times Services is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Just Times Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07663757324. Het bedrijf Just Times Services bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Walburge 486,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Just Times Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Just Times Services is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Just Times Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Just Times Services, openstaande posities, locatie van Just Times Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Just Times Services is a company, that was registered 1993 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Just Times Services, company assigned to the tax number BE07663757324. The company Just Times Services is located at the address: Rue Sainte-Walburge 486,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Just Times Services were not found.
The main activity of Just Times Services is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Just Times Services is not available. You also can look at reviews of Just Times Services, open positions, location of Just Times Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Just Times Services, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Just Times Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Just Times Services, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Just Times Services, employees, financial statistics.