Alternative Office

Contactgegevens Alternative Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alternative Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alternative Office

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Dartois 42,4000, België

Telefoon (phone): 04 253 42 00 04 253 42 00

Fax (fax): +32 (60) 341-43-35 +32 (60) 341-43-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alternative Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alternative Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alternative Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alternative Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alternative Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alternative Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alternative Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alternative Office
Products information Alternative Office

BTW identificatienummer (tax): BE08103759765
Ondernemingsnummer: 7375091552
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alternative Office zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alternative Office
(Get full report from official database of BE for Alternative Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alternative Office
Addition kinds of activities for Alternative Office

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
381202. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
873402. Product test laboratoria | Product testing laboratories
20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
38270116. verrekijkers | Spyglasses
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture

Werken bij Alternative Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alternative Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alternative Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alternative Office. Looking for open vacancies in other companies

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van Alternative Office in sociale netwerken
Look for responds of Alternative Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alternative Office. Laat een reactie achter voor Alternative Office. Alternative Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alternative Office. Leave a respond for Alternative Office. Alternative Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alternative Office op de google maps. Adres en contacten Alternative Office
Location of Alternative Office on the google maps. Address and contacts of Alternative Office

Andere gerelateerde bedrijven als come Alternative Office Alternative Office: BAUKNECHT-ELECTRO TECHNICS | Carlier B | Metalann SPRL | ENSIVAL S.A | Jean-Francois Ruwet

Other related companies as Alternative Office: BAUKNECHT-ELECTRO TECHNICS | Carlier B | Metalann SPRL | ENSIVAL S.A | Jean-Francois Ruwet

Alternative Office is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Alternative Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08103759765. Het bedrijf Alternative Office bevindt zich op het adres: Rue Dartois 42,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 561,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alternative Office zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alternative Office is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alternative Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alternative Office, openstaande posities, locatie van Alternative Office op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alternative Office is a company, that was registered 1997 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Alternative Office, company assigned to the tax number BE08103759765. The company Alternative Office is located at the address: Rue Dartois 42,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 561,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alternative Office were not found.
The main activity of Alternative Office is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alternative Office is not available. You also can look at reviews of Alternative Office, open positions, location of Alternative Office on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alternative Office, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alternative Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alternative Office, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alternative Office, employees, financial statistics.