A.B.S. Kopieercentrum

Contactgegevens A.B.S. Kopieercentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.S. Kopieercentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.S. Kopieercentrum

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Marnixplaats 1-2,2000, België

Telefoon (phone): 03 216 98 99 03 216 98 99

Fax (fax): 03 238 72 00 03 238 72 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.S. Kopieercentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.S. Kopieercentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.S. Kopieercentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.S. Kopieercentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.S. Kopieercentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.S. Kopieercentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.S. Kopieercentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.S. Kopieercentrum
Products information A.B.S. Kopieercentrum

BTW identificatienummer (tax): BE01177429199
Ondernemingsnummer: 3768829345
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.B.S. Kopieercentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.S. Kopieercentrum
(Get full report from official database of BE for A.B.S. Kopieercentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.S. Kopieercentrum
Addition kinds of activities for A.B.S. Kopieercentrum

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
50740101. Waterverwarmers, behalve elektrisch | Water heaters, except electric

Werken bij A.B.S. Kopieercentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.S. Kopieercentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.S. Kopieercentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.S. Kopieercentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van A.B.S. Kopieercentrum in sociale netwerken
Look for responds of A.B.S. Kopieercentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.S. Kopieercentrum. Laat een reactie achter voor A.B.S. Kopieercentrum. A.B.S. Kopieercentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.S. Kopieercentrum. Leave a respond for A.B.S. Kopieercentrum. A.B.S. Kopieercentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.S. Kopieercentrum op de google maps. Adres en contacten A.B.S. Kopieercentrum
Location of A.B.S. Kopieercentrum on the google maps. Address and contacts of A.B.S. Kopieercentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.S. Kopieercentrum A.B.S. Kopieercentrum: Coolservice BVBA | Dijkstra | Adviesco | L'Equipe asbl | PandoraVZW Voorzitter

Other related companies as A.B.S. Kopieercentrum: Coolservice BVBA | Dijkstra | Adviesco | L'Equipe asbl | PandoraVZW Voorzitter

A.B.S. Kopieercentrum is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.S. Kopieercentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01177429199. Het bedrijf A.B.S. Kopieercentrum bevindt zich op het adres: Marnixplaats 1-2,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.B.S. Kopieercentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.S. Kopieercentrum is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.S. Kopieercentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.S. Kopieercentrum, openstaande posities, locatie van A.B.S. Kopieercentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.S. Kopieercentrum is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.B.S. Kopieercentrum, company assigned to the tax number BE01177429199. The company A.B.S. Kopieercentrum is located at the address: Marnixplaats 1-2,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.B.S. Kopieercentrum were not found.
The main activity of A.B.S. Kopieercentrum is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.S. Kopieercentrum is not available. You also can look at reviews of A.B.S. Kopieercentrum, open positions, location of A.B.S. Kopieercentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.S. Kopieercentrum, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.S. Kopieercentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.S. Kopieercentrum, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.S. Kopieercentrum, employees, financial statistics.