Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Contactgegevens Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): address, phone, fax, email, website, opening hours

Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Regio (region): Libramont-Chevigny (Recogne), België

Adres (address): Rue de Neufchâteau 74,6800, België

Telefoon (phone): 061 22 37 43 061 22 37 43

Fax (fax): 061 22 53 52 061 22 53 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Products information Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

BTW identificatienummer (tax): BE01326843261
Ondernemingsnummer: 7609649658
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
(Get full report from official database of BE for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl))

Aanvulling soorten activiteiten voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Addition kinds of activities for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
26310408. Matrix bord | Matrix board
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
36999904. Grids, electric | Grids, electric
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial

Werken bij Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) in sociale netwerken
Look for responds of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Laat een reactie achter voor Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Leave a respond for Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl). Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) op de google maps. Adres en contacten Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)
Location of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) on the google maps. Address and contacts of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl)

Andere gerelateerde bedrijven als come Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): Forges Michel | Constructor NV | PJ-Soft BVBA | Marque - Lejuste SPRL | Detelec Lichtdesign NV

Other related companies as Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl): Forges Michel | Constructor NV | PJ-Soft BVBA | Marque - Lejuste SPRL | Detelec Lichtdesign NV

Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Recogne), België. De volledige naam van het bedrijf is Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01326843261. Het bedrijf Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) bevindt zich op het adres: Rue de Neufchâteau 74,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), openstaande posities, locatie van Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is a company, that was registered 2015 in Libramont-Chevigny (Recogne) region, Belgium. Full name of company is Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), company assigned to the tax number BE01326843261. The company Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is located at the address: Rue de Neufchâteau 74,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) were not found.
The main activity of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) is not available. You also can look at reviews of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), open positions, location of Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), Libramont-Chevigny (Recogne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), Libramont-Chevigny (Recogne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noëlbureau (Ets Théo Noël sprl), employees, financial statistics.