Bureau I Janssens SPRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Bureau I Janssens SPRL
Private companiesUnited States Postal Service • Bureau I Janssens SPRL

Contactgegevens Bureau I Janssens SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau I Janssens SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau I Janssens SPRL

Regio (region): Soumagne (Ayeneux), België

Adres (address): Avenue de la Libération 87,4630, België

Telefoon (phone): 04 355 08 36; 0495 32 48 11 04 355 08 36; 0495 32 48 11

Fax (fax): 04 355 06 34 04 355 06 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau I Janssens SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau I Janssens SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau I Janssens SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau I Janssens SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau I Janssens SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau I Janssens SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau I Janssens SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau I Janssens SPRL
Products information Bureau I Janssens SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01363647460
Ondernemingsnummer: 2467498779
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bureau I Janssens SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau I Janssens SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau I Janssens SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau I Janssens SPRL
Addition kinds of activities for Bureau I Janssens SPRL

363404. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery

Werken bij Bureau I Janssens SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau I Janssens SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau I Janssens SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau I Janssens SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

Zoek naar antwoorden van Bureau I Janssens SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau I Janssens SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau I Janssens SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau I Janssens SPRL. Bureau I Janssens SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau I Janssens SPRL. Leave a respond for Bureau I Janssens SPRL. Bureau I Janssens SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau I Janssens SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau I Janssens SPRL
Location of Bureau I Janssens SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau I Janssens SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau I Janssens SPRL Bureau I Janssens SPRL: CBS BVBA | Artemise BVBA | Van Mele NV | Riga Natie B.V.B.A. | Nackers

Other related companies as Bureau I Janssens SPRL: CBS BVBA | Artemise BVBA | Van Mele NV | Riga Natie B.V.B.A. | Nackers

Bureau I Janssens SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Soumagne (Ayeneux), België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau I Janssens SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363647460. Het bedrijf Bureau I Janssens SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Libération 87,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bureau I Janssens SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau I Janssens SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau I Janssens SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau I Janssens SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau I Janssens SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau I Janssens SPRL is a company, that was registered 1990 in Soumagne (Ayeneux) region, Belgium. Full name of company is Bureau I Janssens SPRL, company assigned to the tax number BE01363647460. The company Bureau I Janssens SPRL is located at the address: Avenue de la Libération 87,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bureau I Janssens SPRL were not found.
The main activity of Bureau I Janssens SPRL is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau I Janssens SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau I Janssens SPRL, open positions, location of Bureau I Janssens SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau I Janssens SPRL, Soumagne (Ayeneux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau I Janssens SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau I Janssens SPRL, Soumagne (Ayeneux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau I Janssens SPRL, employees, financial statistics.