Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA
Private companiesPersonal Services • Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA

Contactgegevens Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gebroeders Vandeveldestraat 77-87,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 15 41 09 225 15 41

Fax (fax): 09 225 41 83 09 225 41 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA
Products information Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08211151123
Ondernemingsnummer: 7885681152
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA
(Get full report from official database of BE for Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA
Addition kinds of activities for Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA

423100. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
36410000. Elektrische lampen | Electric lamps
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Laat een reactie achter voor Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Leave a respond for Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA. Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA op de google maps. Adres en contacten Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA
Location of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA on the google maps. Address and contacts of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: Beva Music | Beeckman & Co Machines BVBA | Beerens JP BVBA | Emka Locking Systems N.V. | Groupe Lambert International s.a

Other related companies as Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA: Beva Music | Beeckman & Co Machines BVBA | Beerens JP BVBA | Emka Locking Systems N.V. | Groupe Lambert International s.a

Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08211151123. Het bedrijf Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA bevindt zich op het adres: Gebroeders Vandeveldestraat 77-87,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, openstaande posities, locatie van Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is a company, that was registered 1994 in Gent region, Belgium. Full name of company is Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, company assigned to the tax number BE08211151123. The company Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is located at the address: Gebroeders Vandeveldestraat 77-87,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA were not found.
The main activity of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA is not available. You also can look at reviews of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, open positions, location of Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA, employees, financial statistics.