Aims SA

Contactgegevens Aims SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aims SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aims SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Brits Tweedelegerlaan 31,1190, België

Telefoon (phone): 02 543 07 60 02 543 07 60

Fax (fax): 02 538 38 04 02 538 38 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aims SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aims SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aims SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aims SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aims SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aims SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aims SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aims SA
Products information Aims SA

BTW identificatienummer (tax): BE06831268310
Ondernemingsnummer: 5767517089
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aims SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aims SA
(Get full report from official database of BE for Aims SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aims SA
Addition kinds of activities for Aims SA

359900. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij Aims SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aims SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aims SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aims SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Aims SA in sociale netwerken
Look for responds of Aims SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aims SA. Laat een reactie achter voor Aims SA. Aims SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aims SA. Leave a respond for Aims SA. Aims SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aims SA op de google maps. Adres en contacten Aims SA
Location of Aims SA on the google maps. Address and contacts of Aims SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aims SA Aims SA: Think-Tank NV | Vosco Outdoor Lifestyle | MEDIA INTERNATIONAL | Olivier Corbisier | Vanden Berghe Géo NV

Other related companies as Aims SA: Think-Tank NV | Vosco Outdoor Lifestyle | MEDIA INTERNATIONAL | Olivier Corbisier | Vanden Berghe Géo NV

Aims SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Aims SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06831268310. Het bedrijf Aims SA bevindt zich op het adres: Brits Tweedelegerlaan 31,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aims SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aims SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aims SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aims SA, openstaande posities, locatie van Aims SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aims SA is a company, that was registered 2010 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Aims SA, company assigned to the tax number BE06831268310. The company Aims SA is located at the address: Brits Tweedelegerlaan 31,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aims SA were not found.
The main activity of Aims SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aims SA is not available. You also can look at reviews of Aims SA, open positions, location of Aims SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aims SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aims SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aims SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aims SA, employees, financial statistics.