Action Orgaburo Teleline SA

Contactgegevens Action Orgaburo Teleline SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action Orgaburo Teleline SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action Orgaburo Teleline SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Charles Parentéstraat 6,1070, België

Telefoon (phone): 02 522 43 15 02 522 43 15

Fax (fax): 02 522 59 99 02 522 59 99

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action Orgaburo Teleline SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action Orgaburo Teleline SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action Orgaburo Teleline SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action Orgaburo Teleline SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action Orgaburo Teleline SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action Orgaburo Teleline SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action Orgaburo Teleline SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action Orgaburo Teleline SA
Products information Action Orgaburo Teleline SA

BTW identificatienummer (tax): BE04326385498
Ondernemingsnummer: 7024353027
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Action Orgaburo Teleline SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action Orgaburo Teleline SA
(Get full report from official database of BE for Action Orgaburo Teleline SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action Orgaburo Teleline SA
Addition kinds of activities for Action Orgaburo Teleline SA

382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
20489906. Feed premixes | Feed premixes
23890100. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij Action Orgaburo Teleline SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action Orgaburo Teleline SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action Orgaburo Teleline SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action Orgaburo Teleline SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Dit bedrijf is een grote spelere in de bouw. 

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

Zoek naar antwoorden van Action Orgaburo Teleline SA in sociale netwerken
Look for responds of Action Orgaburo Teleline SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action Orgaburo Teleline SA. Laat een reactie achter voor Action Orgaburo Teleline SA. Action Orgaburo Teleline SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action Orgaburo Teleline SA. Leave a respond for Action Orgaburo Teleline SA. Action Orgaburo Teleline SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action Orgaburo Teleline SA op de google maps. Adres en contacten Action Orgaburo Teleline SA
Location of Action Orgaburo Teleline SA on the google maps. Address and contacts of Action Orgaburo Teleline SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Action Orgaburo Teleline SA Action Orgaburo Teleline SA: Phoenix Trading NV | APRA Verzekeringsgroep | European Laminating Company S.A. | Halot,Francois | operaplus

Other related companies as Action Orgaburo Teleline SA: Phoenix Trading NV | APRA Verzekeringsgroep | European Laminating Company S.A. | Halot,Francois | operaplus

Action Orgaburo Teleline SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Action Orgaburo Teleline SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04326385498. Het bedrijf Action Orgaburo Teleline SA bevindt zich op het adres: Charles Parentéstraat 6,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Action Orgaburo Teleline SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action Orgaburo Teleline SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action Orgaburo Teleline SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action Orgaburo Teleline SA, openstaande posities, locatie van Action Orgaburo Teleline SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Action Orgaburo Teleline SA is a company, that was registered 2004 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Action Orgaburo Teleline SA, company assigned to the tax number BE04326385498. The company Action Orgaburo Teleline SA is located at the address: Charles Parentéstraat 6,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Action Orgaburo Teleline SA were not found.
The main activity of Action Orgaburo Teleline SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Action Orgaburo Teleline SA is not available. You also can look at reviews of Action Orgaburo Teleline SA, open positions, location of Action Orgaburo Teleline SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action Orgaburo Teleline SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action Orgaburo Teleline SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action Orgaburo Teleline SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action Orgaburo Teleline SA, employees, financial statistics.