Demeester J & H BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Demeester J & H BVBA
Private companiesFood Stores • Demeester J & H BVBA

Contactgegevens Demeester J & H BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demeester J & H BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demeester J & H BVBA

Regio (region): Kortrijk (Marke), België

Adres (address): Vagevuurstraat 49,8510, België

Telefoon (phone): 056 22 55 69 056 22 55 69

Fax (fax): 056 22 10 69 056 22 10 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demeester J & H BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demeester J & H BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demeester J & H BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demeester J & H BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demeester J & H BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demeester J & H BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demeester J & H BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demeester J & H BVBA
Products information Demeester J & H BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07225677490
Ondernemingsnummer: 4259094238
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Demeester J & H BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demeester J & H BVBA
(Get full report from official database of BE for Demeester J & H BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demeester J & H BVBA
Addition kinds of activities for Demeester J & H BVBA

343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
50830311. Scharen, boerderij en tuin | Shears, farm and garden
76220403. Installatie van burgersband (cb) antennes | Installation of citizens band (cb) antennas

Werken bij Demeester J & H BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demeester J & H BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demeester J & H BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demeester J & H BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Demeester J & H BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Demeester J & H BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demeester J & H BVBA. Laat een reactie achter voor Demeester J & H BVBA. Demeester J & H BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demeester J & H BVBA. Leave a respond for Demeester J & H BVBA. Demeester J & H BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demeester J & H BVBA op de google maps. Adres en contacten Demeester J & H BVBA
Location of Demeester J & H BVBA on the google maps. Address and contacts of Demeester J & H BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Demeester J & H BVBA Demeester J & H BVBA: Depireux Léon Coutellerie | Club Med/Guy Van Assche Travel and Tickets Ltd | ACCUEIL 3E AGE RESIDENCE SA | B.R.F. | Avis

Other related companies as Demeester J & H BVBA: Depireux Léon Coutellerie | Club Med/Guy Van Assche Travel and Tickets Ltd | ACCUEIL 3E AGE RESIDENCE SA | B.R.F. | Avis

Demeester J & H BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Marke), België. De volledige naam van het bedrijf is Demeester J & H BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07225677490. Het bedrijf Demeester J & H BVBA bevindt zich op het adres: Vagevuurstraat 49,8510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 815,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Demeester J & H BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demeester J & H BVBA is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demeester J & H BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demeester J & H BVBA, openstaande posities, locatie van Demeester J & H BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demeester J & H BVBA is a company, that was registered 1986 in Kortrijk (Marke) region, Belgium. Full name of company is Demeester J & H BVBA, company assigned to the tax number BE07225677490. The company Demeester J & H BVBA is located at the address: Vagevuurstraat 49,8510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 815,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Demeester J & H BVBA were not found.
The main activity of Demeester J & H BVBA is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demeester J & H BVBA is not available. You also can look at reviews of Demeester J & H BVBA, open positions, location of Demeester J & H BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demeester J & H BVBA, Kortrijk (Marke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demeester J & H BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demeester J & H BVBA, Kortrijk (Marke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demeester J & H BVBA, employees, financial statistics.