Salembier - Dejaegere

Contactgegevens Salembier - Dejaegere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salembier - Dejaegere: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salembier - Dejaegere

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 3,7700, België

Telefoon (phone): 056 84 50 04; 069 89 16 00 056 84 50 04; 069 89 16 00

Fax (fax): 056 84 50 05 056 84 50 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salembier - Dejaegere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salembier - Dejaegere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salembier - Dejaegere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salembier - Dejaegere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salembier - Dejaegere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salembier - Dejaegere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salembier - Dejaegere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salembier - Dejaegere
Products information Salembier - Dejaegere

BTW identificatienummer (tax): BE01029937744
Ondernemingsnummer: 7786254882
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Salembier - Dejaegere zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salembier - Dejaegere
(Get full report from official database of BE for Salembier - Dejaegere)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salembier - Dejaegere
Addition kinds of activities for Salembier - Dejaegere

22959907. Wassen van doek | Waxing of cloth
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
27820203. plakboeken | Scrapbooks
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
31110202. Zoolleer | Sole leather
32920701. Vloertegel, asfalt | Floor tile, asphalt
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment

Werken bij Salembier - Dejaegere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salembier - Dejaegere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salembier - Dejaegere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salembier - Dejaegere. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Salembier - Dejaegere in sociale netwerken
Look for responds of Salembier - Dejaegere in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salembier - Dejaegere. Laat een reactie achter voor Salembier - Dejaegere. Salembier - Dejaegere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salembier - Dejaegere. Leave a respond for Salembier - Dejaegere. Salembier - Dejaegere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salembier - Dejaegere op de google maps. Adres en contacten Salembier - Dejaegere
Location of Salembier - Dejaegere on the google maps. Address and contacts of Salembier - Dejaegere

Andere gerelateerde bedrijven als come Salembier - Dejaegere Salembier - Dejaegere: Destiné New SA | Himpe Ph BVBA | Containerbedrijf Van Pelt N.V. | Siro Construct N.V. | hannes BVBA

Other related companies as Salembier - Dejaegere: Destiné New SA | Himpe Ph BVBA | Containerbedrijf Van Pelt N.V. | Siro Construct N.V. | hannes BVBA

Salembier - Dejaegere is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is Salembier - Dejaegere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01029937744. Het bedrijf Salembier - Dejaegere bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 3,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Salembier - Dejaegere zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salembier - Dejaegere is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salembier - Dejaegere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salembier - Dejaegere, openstaande posities, locatie van Salembier - Dejaegere op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salembier - Dejaegere is a company, that was registered 2018 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is Salembier - Dejaegere, company assigned to the tax number BE01029937744. The company Salembier - Dejaegere is located at the address: Koningin Astridlaan 3,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Salembier - Dejaegere were not found.
The main activity of Salembier - Dejaegere is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Salembier - Dejaegere is not available. You also can look at reviews of Salembier - Dejaegere, open positions, location of Salembier - Dejaegere on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salembier - Dejaegere, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salembier - Dejaegere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salembier - Dejaegere, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salembier - Dejaegere, employees, financial statistics.