Miko NV

Contactgegevens Miko NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Miko NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Miko NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Steenweg op Mol 177,2300, België

Telefoon (phone): 014 46 27 70 014 46 27 70

Fax (fax): 014 46 27 99 014 46 27 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Miko NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Miko NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Miko NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Miko NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Miko NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Miko NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Miko NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Miko NV
Products information Miko NV

BTW identificatienummer (tax): BE04404663085
Ondernemingsnummer: 8110076904
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Miko NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Miko NV
(Get full report from official database of BE for Miko NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Miko NV
Addition kinds of activities for Miko NV

794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
27549916. Beveiligingscertificaten: gravure printing | Security certificates: gravure printing
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal

Werken bij Miko NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Miko NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Miko NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Miko NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Miko NV in sociale netwerken
Look for responds of Miko NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Miko NV. Laat een reactie achter voor Miko NV. Miko NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Miko NV. Leave a respond for Miko NV. Miko NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Miko NV op de google maps. Adres en contacten Miko NV
Location of Miko NV on the google maps. Address and contacts of Miko NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Miko NV Miko NV: sp.a (socialistische partij anders) | DRM Services SA | Zenith Media NV | Meynen en Zonen BVBA | Climaword n.v

Other related companies as Miko NV: sp.a (socialistische partij anders) | DRM Services SA | Zenith Media NV | Meynen en Zonen BVBA | Climaword n.v

Miko NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Miko NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04404663085. Het bedrijf Miko NV bevindt zich op het adres: Steenweg op Mol 177,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Miko NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Miko NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Miko NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Miko NV, openstaande posities, locatie van Miko NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Miko NV is a company, that was registered 2014 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Miko NV, company assigned to the tax number BE04404663085. The company Miko NV is located at the address: Steenweg op Mol 177,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Miko NV were not found.
The main activity of Miko NV is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Miko NV is not available. You also can look at reviews of Miko NV, open positions, location of Miko NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Miko NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Miko NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Miko NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Miko NV, employees, financial statistics.