De Coninck-Hesters BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • De Coninck-Hesters BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • De Coninck-Hesters BVBA

Contactgegevens De Coninck-Hesters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coninck-Hesters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coninck-Hesters BVBA

Regio (region): Zelzate, België

Adres (address): Franz Wittoucklaan 8,9060, België

Telefoon (phone): 09 345 51 04 09 345 51 04

Fax (fax): 09 345 52 14 09 345 52 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coninck-Hesters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coninck-Hesters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coninck-Hesters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coninck-Hesters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coninck-Hesters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coninck-Hesters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coninck-Hesters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coninck-Hesters BVBA
Products information De Coninck-Hesters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09592681884
Ondernemingsnummer: 1310913085
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Coninck-Hesters BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coninck-Hesters BVBA
(Get full report from official database of BE for De Coninck-Hesters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coninck-Hesters BVBA
Addition kinds of activities for De Coninck-Hesters BVBA

721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
34430200. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
36749910. Solid state elektronische apparaten, nec | Solid state electronic devices, nec
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij De Coninck-Hesters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coninck-Hesters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coninck-Hesters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coninck-Hesters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van De Coninck-Hesters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Coninck-Hesters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coninck-Hesters BVBA. Laat een reactie achter voor De Coninck-Hesters BVBA. De Coninck-Hesters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coninck-Hesters BVBA. Leave a respond for De Coninck-Hesters BVBA. De Coninck-Hesters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coninck-Hesters BVBA op de google maps. Adres en contacten De Coninck-Hesters BVBA
Location of De Coninck-Hesters BVBA on the google maps. Address and contacts of De Coninck-Hesters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coninck-Hesters BVBA De Coninck-Hesters BVBA: De Cock Kurt | ABELINOX | IDETA S.C. | JJ Robberechts S.P.R.L. | Miron N.V.

Other related companies as De Coninck-Hesters BVBA: De Cock Kurt | ABELINOX | IDETA S.C. | JJ Robberechts S.P.R.L. | Miron N.V.

De Coninck-Hesters BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Zelzate, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coninck-Hesters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09592681884. Het bedrijf De Coninck-Hesters BVBA bevindt zich op het adres: Franz Wittoucklaan 8,9060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Coninck-Hesters BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coninck-Hesters BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coninck-Hesters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coninck-Hesters BVBA, openstaande posities, locatie van De Coninck-Hesters BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Coninck-Hesters BVBA is a company, that was registered 2009 in Zelzate region, Belgium. Full name of company is De Coninck-Hesters BVBA, company assigned to the tax number BE09592681884. The company De Coninck-Hesters BVBA is located at the address: Franz Wittoucklaan 8,9060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Coninck-Hesters BVBA were not found.
The main activity of De Coninck-Hesters BVBA is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coninck-Hesters BVBA is not available. You also can look at reviews of De Coninck-Hesters BVBA, open positions, location of De Coninck-Hesters BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coninck-Hesters BVBA, Zelzate: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coninck-Hesters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coninck-Hesters BVBA, Zelzate: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coninck-Hesters BVBA, employees, financial statistics.