Cafés Cordier SPRL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Cafés Cordier SPRL
Private companiesSocial Services • Cafés Cordier SPRL

Contactgegevens Cafés Cordier SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafés Cordier SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafés Cordier SPRL

Regio (region): Frameries (La Bouverie), België

Adres (address): Rue du Parc 46,7080, België

Telefoon (phone): 065 67 25 60 065 67 25 60

Fax (fax): 065 66 28 48 065 66 28 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafés Cordier SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafés Cordier SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafés Cordier SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafés Cordier SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafés Cordier SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafés Cordier SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafés Cordier SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafés Cordier SPRL
Products information Cafés Cordier SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03781738281
Ondernemingsnummer: 9038421630
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cafés Cordier SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafés Cordier SPRL
(Get full report from official database of BE for Cafés Cordier SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafés Cordier SPRL
Addition kinds of activities for Cafés Cordier SPRL

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
519802. Vernis | Varnishes
599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
36790302. oscillatoren | Oscillators
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
56419900. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents

Werken bij Cafés Cordier SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafés Cordier SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafés Cordier SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafés Cordier SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Cafés Cordier SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cafés Cordier SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafés Cordier SPRL. Laat een reactie achter voor Cafés Cordier SPRL. Cafés Cordier SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafés Cordier SPRL. Leave a respond for Cafés Cordier SPRL. Cafés Cordier SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafés Cordier SPRL op de google maps. Adres en contacten Cafés Cordier SPRL
Location of Cafés Cordier SPRL on the google maps. Address and contacts of Cafés Cordier SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafés Cordier SPRL Cafés Cordier SPRL: Aga-Alfa Belgium nv | Montfortcollege | deFilharmonie | Rosseeuw R & Zn | Amart N.V.

Other related companies as Cafés Cordier SPRL: Aga-Alfa Belgium nv | Montfortcollege | deFilharmonie | Rosseeuw R & Zn | Amart N.V.

Cafés Cordier SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Frameries (La Bouverie), België. De volledige naam van het bedrijf is Cafés Cordier SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03781738281. Het bedrijf Cafés Cordier SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Parc 46,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cafés Cordier SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cafés Cordier SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafés Cordier SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafés Cordier SPRL, openstaande posities, locatie van Cafés Cordier SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cafés Cordier SPRL is a company, that was registered 1999 in Frameries (La Bouverie) region, Belgium. Full name of company is Cafés Cordier SPRL, company assigned to the tax number BE03781738281. The company Cafés Cordier SPRL is located at the address: Rue du Parc 46,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cafés Cordier SPRL were not found.
The main activity of Cafés Cordier SPRL is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafés Cordier SPRL is not available. You also can look at reviews of Cafés Cordier SPRL, open positions, location of Cafés Cordier SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafés Cordier SPRL, Frameries (La Bouverie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafés Cordier SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafés Cordier SPRL, Frameries (La Bouverie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafés Cordier SPRL, employees, financial statistics.