BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA
Private companiesAmusement and Recreation Services • BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA

Contactgegevens BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Lousbeekstraat 5,3600, België

Telefoon (phone): 089 30 62 90 089 30 62 90

Fax (fax): 089 30 62 84 089 30 62 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA
Products information BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA

BTW identificatienummer (tax): BE09682769775
Ondernemingsnummer: 3097290039
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA
(Get full report from official database of BE for BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA
Addition kinds of activities for BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA

738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
28360501. gifstoffen | Toxins
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed

Werken bij BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA in sociale netwerken
Look for responds of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. Laat een reactie achter voor BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. Leave a respond for BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA. BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA op de google maps. Adres en contacten BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA
Location of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA on the google maps. Address and contacts of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: Thoumsin Jardins SA | All-Cars BVBA | Fibo BVBA | Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA | Deco Plan SPRL

Other related companies as BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA: Thoumsin Jardins SA | All-Cars BVBA | Fibo BVBA | Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA | Deco Plan SPRL

BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09682769775. Het bedrijf BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA bevindt zich op het adres: Lousbeekstraat 5,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, openstaande posities, locatie van BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is a company, that was registered 2000 in Genk region, Belgium. Full name of company is BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, company assigned to the tax number BE09682769775. The company BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is located at the address: Lousbeekstraat 5,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA were not found.
The main activity of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA is not available. You also can look at reviews of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, open positions, location of BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOURGUIGNON KOFFIEBRANDERIJ LAUMA, employees, financial statistics.