D.D.S.

Contactgegevens D.D.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.D.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.D.S.

Regio (region): Temse (Tielrode), België

Adres (address): Fazantenweg 16,9140, België

Telefoon (phone): 03 711 09 29; 0477 22 49 40 03 711 09 29; 0477 22 49 40

Fax (fax): 03 711 09 29 03 711 09 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.D.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.D.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.D.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.D.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.D.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.D.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.D.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.D.S.
Products information D.D.S.

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in D.D.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.D.S.
(Get full report from official database of BE for D.D.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.D.S.
Addition kinds of activities for D.D.S.

236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
73899910. Divers, commercieel | Divers, commercial

Werken bij D.D.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.D.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.D.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.D.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van D.D.S. in sociale netwerken
Look for responds of D.D.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.D.S.. Laat een reactie achter voor D.D.S.. D.D.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.D.S.. Leave a respond for D.D.S.. D.D.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.D.S. op de google maps. Adres en contacten D.D.S.
Location of D.D.S. on the google maps. Address and contacts of D.D.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come D.D.S. D.D.S.: DE MAEYER WALTER | L'ARC EN CIEL P SC | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale d'Alleur | Vadigran N.V. | WOUTERS, PETER

Other related companies as D.D.S.: DE MAEYER WALTER | L'ARC EN CIEL P SC | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale d'Alleur | Vadigran N.V. | WOUTERS, PETER

D.D.S. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Temse (Tielrode), België. De volledige naam van het bedrijf is D.D.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf D.D.S. bevindt zich op het adres: Fazantenweg 16,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in D.D.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.D.S. is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.D.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.D.S., openstaande posities, locatie van D.D.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.D.S. is a company, that was registered 1989 in Temse (Tielrode) region, Belgium. Full name of company is D.D.S., company assigned to the tax number BE07370971679. The company D.D.S. is located at the address: Fazantenweg 16,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in D.D.S. were not found.
The main activity of D.D.S. is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.D.S. is not available. You also can look at reviews of D.D.S., open positions, location of D.D.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.D.S., Temse (Tielrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.D.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.D.S., Temse (Tielrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.D.S., employees, financial statistics.