Country Courier Express SA

Contactgegevens Country Courier Express SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Country Courier Express SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Country Courier Express SA

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Jacobs Fontainestraat 105,1090, België

Telefoon (phone): 02 522 40 15 02 522 40 15

Fax (fax): 02 520 14 77 02 520 14 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Country Courier Express SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Country Courier Express SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Country Courier Express SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Country Courier Express SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Country Courier Express SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Country Courier Express SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Country Courier Express SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Country Courier Express SA
Products information Country Courier Express SA

BTW identificatienummer (tax): BE02368896484
Ondernemingsnummer: 9778900146
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Country Courier Express SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Country Courier Express SA
(Get full report from official database of BE for Country Courier Express SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Country Courier Express SA
Addition kinds of activities for Country Courier Express SA

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
232602. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist
87110100. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij Country Courier Express SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Country Courier Express SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Country Courier Express SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Country Courier Express SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Country Courier Express SA in sociale netwerken
Look for responds of Country Courier Express SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Country Courier Express SA. Laat een reactie achter voor Country Courier Express SA. Country Courier Express SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Country Courier Express SA. Leave a respond for Country Courier Express SA. Country Courier Express SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Country Courier Express SA op de google maps. Adres en contacten Country Courier Express SA
Location of Country Courier Express SA on the google maps. Address and contacts of Country Courier Express SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Country Courier Express SA Country Courier Express SA: Wery Th | Stac | Effertz J-P Assurances SPRL | DCS Belgium | Mijas NV

Other related companies as Country Courier Express SA: Wery Th | Stac | Effertz J-P Assurances SPRL | DCS Belgium | Mijas NV

Country Courier Express SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Country Courier Express SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368896484. Het bedrijf Country Courier Express SA bevindt zich op het adres: Jacobs Fontainestraat 105,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Country Courier Express SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Country Courier Express SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Country Courier Express SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Country Courier Express SA, openstaande posities, locatie van Country Courier Express SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Country Courier Express SA is a company, that was registered 2000 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Country Courier Express SA, company assigned to the tax number BE02368896484. The company Country Courier Express SA is located at the address: Jacobs Fontainestraat 105,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Country Courier Express SA were not found.
The main activity of Country Courier Express SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Country Courier Express SA is not available. You also can look at reviews of Country Courier Express SA, open positions, location of Country Courier Express SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Country Courier Express SA, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Country Courier Express SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Country Courier Express SA, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Country Courier Express SA, employees, financial statistics.