B.P.C. EXPRESS SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • B.P.C. EXPRESS SPRL
Private companiesMetal Mining • B.P.C. EXPRESS SPRL

Contactgegevens B.P.C. EXPRESS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.P.C. EXPRESS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.P.C. EXPRESS SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Margaretasquare 8,1000, België

Telefoon (phone): 02 735 80 63 02 735 80 63

Fax (fax): 02 735 35 05 02 735 35 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.P.C. EXPRESS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.P.C. EXPRESS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.P.C. EXPRESS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.P.C. EXPRESS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.P.C. EXPRESS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.P.C. EXPRESS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.P.C. EXPRESS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.P.C. EXPRESS SPRL
Products information B.P.C. EXPRESS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09212005615
Ondernemingsnummer: 2378234863
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in B.P.C. EXPRESS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.P.C. EXPRESS SPRL
(Get full report from official database of BE for B.P.C. EXPRESS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.P.C. EXPRESS SPRL
Addition kinds of activities for B.P.C. EXPRESS SPRL

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
22840302. Stopdraad | Darning thread
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
50720402. Staples | Staples
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order

Werken bij B.P.C. EXPRESS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.P.C. EXPRESS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.P.C. EXPRESS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.P.C. EXPRESS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

Zoek naar antwoorden van B.P.C. EXPRESS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of B.P.C. EXPRESS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.P.C. EXPRESS SPRL. Laat een reactie achter voor B.P.C. EXPRESS SPRL. B.P.C. EXPRESS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.P.C. EXPRESS SPRL. Leave a respond for B.P.C. EXPRESS SPRL. B.P.C. EXPRESS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.P.C. EXPRESS SPRL op de google maps. Adres en contacten B.P.C. EXPRESS SPRL
Location of B.P.C. EXPRESS SPRL on the google maps. Address and contacts of B.P.C. EXPRESS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.P.C. EXPRESS SPRL B.P.C. EXPRESS SPRL: De Pauw BVBA | Jost Logistics-Groupe Jost | Deknudt Frames N.V. | EUREKA Secretariat | Van Hove nv

Other related companies as B.P.C. EXPRESS SPRL: De Pauw BVBA | Jost Logistics-Groupe Jost | Deknudt Frames N.V. | EUREKA Secretariat | Van Hove nv

B.P.C. EXPRESS SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is B.P.C. EXPRESS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09212005615. Het bedrijf B.P.C. EXPRESS SPRL bevindt zich op het adres: Margaretasquare 8,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in B.P.C. EXPRESS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.P.C. EXPRESS SPRL is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.P.C. EXPRESS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.P.C. EXPRESS SPRL, openstaande posities, locatie van B.P.C. EXPRESS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.P.C. EXPRESS SPRL is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is B.P.C. EXPRESS SPRL, company assigned to the tax number BE09212005615. The company B.P.C. EXPRESS SPRL is located at the address: Margaretasquare 8,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in B.P.C. EXPRESS SPRL were not found.
The main activity of B.P.C. EXPRESS SPRL is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.P.C. EXPRESS SPRL is not available. You also can look at reviews of B.P.C. EXPRESS SPRL, open positions, location of B.P.C. EXPRESS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.P.C. EXPRESS SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.P.C. EXPRESS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.P.C. EXPRESS SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.P.C. EXPRESS SPRL, employees, financial statistics.