Zanussi Vending

Contactgegevens Zanussi Vending: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zanussi Vending: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zanussi Vending

Regio (region): Courcelles (Trazegnies), België

Adres (address): Rue de Seneffe 48,6183, België

Telefoon (phone): 071 46 81 20 071 46 81 20

Fax (fax): 071 46 81 29 071 46 81 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zanussi Vending: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zanussi Vending"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zanussi Vending"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zanussi Vending, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zanussi Vending. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zanussi Vending, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zanussi Vending. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zanussi Vending
Products information Zanussi Vending

BTW identificatienummer (tax): BE07091644287
Ondernemingsnummer: 9284240722
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zanussi Vending zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zanussi Vending
(Get full report from official database of BE for Zanussi Vending)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zanussi Vending
Addition kinds of activities for Zanussi Vending

267199. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
07230305. Groenteclassificatiediensten | Vegetable grading services
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
38270109. Vergrootinstrumenten, nec, optisch | Magnifying instruments, nec, optical
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij Zanussi Vending: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zanussi Vending: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zanussi Vending. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zanussi Vending. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

Zoek naar antwoorden van Zanussi Vending in sociale netwerken
Look for responds of Zanussi Vending in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zanussi Vending. Laat een reactie achter voor Zanussi Vending. Zanussi Vending bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zanussi Vending. Leave a respond for Zanussi Vending. Zanussi Vending on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zanussi Vending op de google maps. Adres en contacten Zanussi Vending
Location of Zanussi Vending on the google maps. Address and contacts of Zanussi Vending

Andere gerelateerde bedrijven als come Zanussi Vending Zanussi Vending: Compagnie des Chemins de Terre ASBL | de Ruiter Decor BVBA | Metaalkonstrukties Verlooy B.V.B.A. | Clarus cvba | Architectenbureau Karl ANTHONISSEN BVBA

Other related companies as Zanussi Vending: Compagnie des Chemins de Terre ASBL | de Ruiter Decor BVBA | Metaalkonstrukties Verlooy B.V.B.A. | Clarus cvba | Architectenbureau Karl ANTHONISSEN BVBA

Zanussi Vending is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Courcelles (Trazegnies), België. De volledige naam van het bedrijf is Zanussi Vending, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07091644287. Het bedrijf Zanussi Vending bevindt zich op het adres: Rue de Seneffe 48,6183. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zanussi Vending zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zanussi Vending is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zanussi Vending is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zanussi Vending, openstaande posities, locatie van Zanussi Vending op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zanussi Vending is a company, that was registered 1998 in Courcelles (Trazegnies) region, Belgium. Full name of company is Zanussi Vending, company assigned to the tax number BE07091644287. The company Zanussi Vending is located at the address: Rue de Seneffe 48,6183. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zanussi Vending were not found.
The main activity of Zanussi Vending is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zanussi Vending is not available. You also can look at reviews of Zanussi Vending, open positions, location of Zanussi Vending on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zanussi Vending, Courcelles (Trazegnies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zanussi Vending, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zanussi Vending, Courcelles (Trazegnies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zanussi Vending, employees, financial statistics.