A.S ENTREPRISE

Contactgegevens A.S ENTREPRISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S ENTREPRISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S ENTREPRISE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Jean-Baptiste Depairelaan 10,1020, België

Telefoon (phone): 02 262 36 54; 0495 44 23 05 02 262 36 54; 0495 44 23 05

Fax (fax): 02 262 36 54 02 262 36 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S ENTREPRISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S ENTREPRISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S ENTREPRISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S ENTREPRISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S ENTREPRISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S ENTREPRISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S ENTREPRISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S ENTREPRISE
Products information A.S ENTREPRISE

BTW identificatienummer (tax): BE07556365966
Ondernemingsnummer: 5877380371
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.S ENTREPRISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S ENTREPRISE
(Get full report from official database of BE for A.S ENTREPRISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S ENTREPRISE
Addition kinds of activities for A.S ENTREPRISE

354999. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
27520501. Atlassen, gelithografeerd | Atlases, lithographed
27820101. Accountboeken | Account books
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
89999901. Actuariële consultant | Actuarial consultant
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij A.S ENTREPRISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S ENTREPRISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S ENTREPRISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S ENTREPRISE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker 2 ploegen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

 • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

 • Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

 • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van A.S ENTREPRISE in sociale netwerken
Look for responds of A.S ENTREPRISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S ENTREPRISE. Laat een reactie achter voor A.S ENTREPRISE. A.S ENTREPRISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S ENTREPRISE. Leave a respond for A.S ENTREPRISE. A.S ENTREPRISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S ENTREPRISE op de google maps. Adres en contacten A.S ENTREPRISE
Location of A.S ENTREPRISE on the google maps. Address and contacts of A.S ENTREPRISE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S ENTREPRISE A.S ENTREPRISE: Derito | LES FRERES DEBEKKER-TRAITEURS SA | ENZA NAIL'S | C & K N.V. | General Car Products SA

Other related companies as A.S ENTREPRISE: Derito | LES FRERES DEBEKKER-TRAITEURS SA | ENZA NAIL'S | C & K N.V. | General Car Products SA

A.S ENTREPRISE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S ENTREPRISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07556365966. Het bedrijf A.S ENTREPRISE bevindt zich op het adres: Jean-Baptiste Depairelaan 10,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.S ENTREPRISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S ENTREPRISE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S ENTREPRISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S ENTREPRISE, openstaande posities, locatie van A.S ENTREPRISE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.S ENTREPRISE is a company, that was registered 1996 in Brussel region, Belgium. Full name of company is A.S ENTREPRISE, company assigned to the tax number BE07556365966. The company A.S ENTREPRISE is located at the address: Jean-Baptiste Depairelaan 10,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.S ENTREPRISE were not found.
The main activity of A.S ENTREPRISE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S ENTREPRISE is not available. You also can look at reviews of A.S ENTREPRISE, open positions, location of A.S ENTREPRISE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S ENTREPRISE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S ENTREPRISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S ENTREPRISE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S ENTREPRISE, employees, financial statistics.