ALFONS BALLET ZONEN NV

Contactgegevens ALFONS BALLET ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS BALLET ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS BALLET ZONEN NV

Regio (region): Hasselt (Kermt), België

Adres (address): Diestersteenweg 205,3510, België

Telefoon (phone): 011 25 13 52; 011 85 98 00; 011 25 13 77 011 25 13 52; 011 85 98 00; 011 25 13 77

Fax (fax): 011 25 13 52 011 25 13 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS BALLET ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS BALLET ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS BALLET ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS BALLET ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS BALLET ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS BALLET ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS BALLET ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS BALLET ZONEN NV
Products information ALFONS BALLET ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05841949462
Ondernemingsnummer: 4424438476
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALFONS BALLET ZONEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS BALLET ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for ALFONS BALLET ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS BALLET ZONEN NV
Addition kinds of activities for ALFONS BALLET ZONEN NV

286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
51990203. Kaarten, kunststof: ongedrukt | Cards, plastic: unprinted

Werken bij ALFONS BALLET ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS BALLET ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS BALLET ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS BALLET ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van ALFONS BALLET ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS BALLET ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS BALLET ZONEN NV. Laat een reactie achter voor ALFONS BALLET ZONEN NV. ALFONS BALLET ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS BALLET ZONEN NV. Leave a respond for ALFONS BALLET ZONEN NV. ALFONS BALLET ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS BALLET ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten ALFONS BALLET ZONEN NV
Location of ALFONS BALLET ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of ALFONS BALLET ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS BALLET ZONEN NV ALFONS BALLET ZONEN NV: VAN DER LINDEN NV | C.I.C. BANQUES BUREAU REPRES | BOCKLANDT BVBA | Agom N.V. | U&I Learning

Other related companies as ALFONS BALLET ZONEN NV: VAN DER LINDEN NV | C.I.C. BANQUES BUREAU REPRES | BOCKLANDT BVBA | Agom N.V. | U&I Learning

ALFONS BALLET ZONEN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kermt), België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS BALLET ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05841949462. Het bedrijf ALFONS BALLET ZONEN NV bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 205,3510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALFONS BALLET ZONEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONS BALLET ZONEN NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS BALLET ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS BALLET ZONEN NV, openstaande posities, locatie van ALFONS BALLET ZONEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALFONS BALLET ZONEN NV is a company, that was registered 2008 in Hasselt (Kermt) region, Belgium. Full name of company is ALFONS BALLET ZONEN NV, company assigned to the tax number BE05841949462. The company ALFONS BALLET ZONEN NV is located at the address: Diestersteenweg 205,3510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALFONS BALLET ZONEN NV were not found.
The main activity of ALFONS BALLET ZONEN NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS BALLET ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of ALFONS BALLET ZONEN NV, open positions, location of ALFONS BALLET ZONEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS BALLET ZONEN NV, Hasselt (Kermt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS BALLET ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS BALLET ZONEN NV, Hasselt (Kermt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS BALLET ZONEN NV, employees, financial statistics.