Energies & Maintenance Service SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Energies & Maintenance Service SA
Private companiesForestry • Energies & Maintenance Service SA

Contactgegevens Energies & Maintenance Service SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Energies & Maintenance Service SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Energies & Maintenance Service SA

Regio (region): Grâce-Hollogne (Grâce-Berleur), België

Adres (address): Rue de l'Avenir 5,4460, België

Telefoon (phone): 04 263 32 47 04 263 32 47

Fax (fax): 04 263 25 68 04 263 25 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Energies & Maintenance Service SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Energies & Maintenance Service SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Energies & Maintenance Service SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Energies & Maintenance Service SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Energies & Maintenance Service SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Energies & Maintenance Service SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Energies & Maintenance Service SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Energies & Maintenance Service SA
Products information Energies & Maintenance Service SA

BTW identificatienummer (tax): BE05050933837
Ondernemingsnummer: 1031860351
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Energies & Maintenance Service SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Energies & Maintenance Service SA
(Get full report from official database of BE for Energies & Maintenance Service SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Energies & Maintenance Service SA
Addition kinds of activities for Energies & Maintenance Service SA

013200. Tabak | Tobacco
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
26310501. Karton | Cardboard
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor

Werken bij Energies & Maintenance Service SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Energies & Maintenance Service SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Energies & Maintenance Service SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Energies & Maintenance Service SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van Energies & Maintenance Service SA in sociale netwerken
Look for responds of Energies & Maintenance Service SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Energies & Maintenance Service SA. Laat een reactie achter voor Energies & Maintenance Service SA. Energies & Maintenance Service SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Energies & Maintenance Service SA. Leave a respond for Energies & Maintenance Service SA. Energies & Maintenance Service SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Energies & Maintenance Service SA op de google maps. Adres en contacten Energies & Maintenance Service SA
Location of Energies & Maintenance Service SA on the google maps. Address and contacts of Energies & Maintenance Service SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Energies & Maintenance Service SA Energies & Maintenance Service SA: DEWITECH NV | Giroulle Houthandel BVBA | Avis | De Block,Tom | Golf Club de Sept Fontaines

Other related companies as Energies & Maintenance Service SA: DEWITECH NV | Giroulle Houthandel BVBA | Avis | De Block,Tom | Golf Club de Sept Fontaines

Energies & Maintenance Service SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Grâce-Berleur), België. De volledige naam van het bedrijf is Energies & Maintenance Service SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05050933837. Het bedrijf Energies & Maintenance Service SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Avenir 5,4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Energies & Maintenance Service SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Energies & Maintenance Service SA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Energies & Maintenance Service SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Energies & Maintenance Service SA, openstaande posities, locatie van Energies & Maintenance Service SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Energies & Maintenance Service SA is a company, that was registered 1992 in Grâce-Hollogne (Grâce-Berleur) region, Belgium. Full name of company is Energies & Maintenance Service SA, company assigned to the tax number BE05050933837. The company Energies & Maintenance Service SA is located at the address: Rue de l'Avenir 5,4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Energies & Maintenance Service SA were not found.
The main activity of Energies & Maintenance Service SA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Energies & Maintenance Service SA is not available. You also can look at reviews of Energies & Maintenance Service SA, open positions, location of Energies & Maintenance Service SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Energies & Maintenance Service SA, Grâce-Hollogne (Grâce-Berleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Energies & Maintenance Service SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Energies & Maintenance Service SA, Grâce-Hollogne (Grâce-Berleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Energies & Maintenance Service SA, employees, financial statistics.