BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

Contactgegevens BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

Regio (region): Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België

Adres (address): Houthulstseweg 71-90,8920, België

Telefoon (phone): 057 48 92 71 057 48 92 71

Fax (fax): 057 48 89 16 057 48 89 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
Products information BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05778228759
Ondernemingsnummer: 7551147460
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
Addition kinds of activities for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
35720000. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
51469903. Vissen, bevroren, verpakt | Fish, frozen, unpackaged
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
59470106. Feestpartijen | Party favors

Werken bij BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. Leave a respond for BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA. BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA
Location of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: Hirsch L | Antwerp Bowling NV | WHITE SUN NV | Diabeton N.V. | SME-UNION

Other related companies as BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA: Hirsch L | Antwerp Bowling NV | WHITE SUN NV | Diabeton N.V. | SME-UNION

BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05778228759. Het bedrijf BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA bevindt zich op het adres: Houthulstseweg 71-90,8920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is a company, that was registered 2008 in Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle) region, Belgium. Full name of company is BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, company assigned to the tax number BE05778228759. The company BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is located at the address: Houthulstseweg 71-90,8920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA were not found.
The main activity of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, open positions, location of BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA, employees, financial statistics.