ATMIC SPRL

Contactgegevens ATMIC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATMIC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATMIC SPRL

Regio (region): Hannut, België

Adres (address): Rue des Artisans 8,4280, België

Telefoon (phone): 019 51 51 17 019 51 51 17

Fax (fax): 019 51 59 89 019 51 59 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATMIC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATMIC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATMIC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATMIC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATMIC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATMIC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATMIC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATMIC SPRL
Products information ATMIC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03379638671
Ondernemingsnummer: 6113861083
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATMIC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATMIC SPRL
(Get full report from official database of BE for ATMIC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATMIC SPRL
Addition kinds of activities for ATMIC SPRL

27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric

Werken bij ATMIC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATMIC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATMIC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATMIC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van ATMIC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATMIC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATMIC SPRL. Laat een reactie achter voor ATMIC SPRL. ATMIC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATMIC SPRL. Leave a respond for ATMIC SPRL. ATMIC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATMIC SPRL op de google maps. Adres en contacten ATMIC SPRL
Location of ATMIC SPRL on the google maps. Address and contacts of ATMIC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATMIC SPRL ATMIC SPRL: Avonds L | DIERICKX, LEYS & Cie | Bloemenweelde | Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) | JOLLYMEX NV

Other related companies as ATMIC SPRL: Avonds L | DIERICKX, LEYS & Cie | Bloemenweelde | Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) | JOLLYMEX NV

ATMIC SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Hannut, België. De volledige naam van het bedrijf is ATMIC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379638671. Het bedrijf ATMIC SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Artisans 8,4280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATMIC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATMIC SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATMIC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATMIC SPRL, openstaande posities, locatie van ATMIC SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATMIC SPRL is a company, that was registered 2002 in Hannut region, Belgium. Full name of company is ATMIC SPRL, company assigned to the tax number BE03379638671. The company ATMIC SPRL is located at the address: Rue des Artisans 8,4280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATMIC SPRL were not found.
The main activity of ATMIC SPRL is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATMIC SPRL is not available. You also can look at reviews of ATMIC SPRL, open positions, location of ATMIC SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATMIC SPRL, Hannut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATMIC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATMIC SPRL, Hannut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATMIC SPRL, employees, financial statistics.