A-AIRCOOL BVBA

Contactgegevens A-AIRCOOL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-AIRCOOL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-AIRCOOL BVBA

Regio (region): Kortessem, België

Adres (address): Mersenhovenstraat 61,3720, België

Telefoon (phone): 011 37 53 65 011 37 53 65

Fax (fax): 011 37 57 13 011 37 57 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-AIRCOOL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-AIRCOOL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-AIRCOOL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-AIRCOOL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-AIRCOOL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-AIRCOOL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-AIRCOOL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-AIRCOOL BVBA
Products information A-AIRCOOL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08773376464
Ondernemingsnummer: 3147003173
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A-AIRCOOL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-AIRCOOL BVBA
(Get full report from official database of BE for A-AIRCOOL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-AIRCOOL BVBA
Addition kinds of activities for A-AIRCOOL BVBA

259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
20260206. Kefir | Kefir
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij A-AIRCOOL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-AIRCOOL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-AIRCOOL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-AIRCOOL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

Zoek naar antwoorden van A-AIRCOOL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-AIRCOOL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-AIRCOOL BVBA. Laat een reactie achter voor A-AIRCOOL BVBA. A-AIRCOOL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-AIRCOOL BVBA. Leave a respond for A-AIRCOOL BVBA. A-AIRCOOL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-AIRCOOL BVBA op de google maps. Adres en contacten A-AIRCOOL BVBA
Location of A-AIRCOOL BVBA on the google maps. Address and contacts of A-AIRCOOL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-AIRCOOL BVBA A-AIRCOOL BVBA: Ide Gent-Zwijnaarde NV | Incotech BVBA | Coolservice BVBA | Van Wunnik Partners sprl | Dr Jan Steyaert

Other related companies as A-AIRCOOL BVBA: Ide Gent-Zwijnaarde NV | Incotech BVBA | Coolservice BVBA | Van Wunnik Partners sprl | Dr Jan Steyaert

A-AIRCOOL BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortessem, België. De volledige naam van het bedrijf is A-AIRCOOL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08773376464. Het bedrijf A-AIRCOOL BVBA bevindt zich op het adres: Mersenhovenstraat 61,3720. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A-AIRCOOL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-AIRCOOL BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-AIRCOOL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-AIRCOOL BVBA, openstaande posities, locatie van A-AIRCOOL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-AIRCOOL BVBA is a company, that was registered 2005 in Kortessem region, Belgium. Full name of company is A-AIRCOOL BVBA, company assigned to the tax number BE08773376464. The company A-AIRCOOL BVBA is located at the address: Mersenhovenstraat 61,3720. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A-AIRCOOL BVBA were not found.
The main activity of A-AIRCOOL BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A-AIRCOOL BVBA is not available. You also can look at reviews of A-AIRCOOL BVBA, open positions, location of A-AIRCOOL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-AIRCOOL BVBA, Kortessem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-AIRCOOL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-AIRCOOL BVBA, Kortessem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-AIRCOOL BVBA, employees, financial statistics.