BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA
Private companiesCommunications • BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA

Contactgegevens BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Korenmarkt 6,2800, België

Telefoon (phone): 015 42 12 96 015 42 12 96

Fax (fax): 015 43 19 12 015 43 19 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA
Products information BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02750671386
Ondernemingsnummer: 2916290283
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA
(Get full report from official database of BE for BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA
Addition kinds of activities for BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA

379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
10949903. Radium-ertsmijnen, nec | Radium ore mining, nec
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
28330209. digitoxine | Digitoxin
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid

Werken bij BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. Laat een reactie achter voor BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. Leave a respond for BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA op de google maps. Adres en contacten BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA
Location of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA on the google maps. Address and contacts of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: Productique Conseil Formation | Bewator NV | M.B.M. SPRL | BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | Panken Translations

Other related companies as BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA: Productique Conseil Formation | Bewator NV | M.B.M. SPRL | BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | Panken Translations

BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02750671386. Het bedrijf BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA bevindt zich op het adres: Korenmarkt 6,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, openstaande posities, locatie van BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is a company, that was registered 1996 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, company assigned to the tax number BE02750671386. The company BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is located at the address: Korenmarkt 6,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA were not found.
The main activity of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA is not available. You also can look at reviews of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, open positions, location of BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS BVBA, employees, financial statistics.