ANC Ets STOOPEN & MEEÛS

Contactgegevens ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANC Ets STOOPEN & MEEÛS

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Van Praetstraat 22,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 00 55 03 825 00 55

Fax (fax): 03 825 05 13 03 825 05 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANC Ets STOOPEN & MEEÛS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANC Ets STOOPEN & MEEÛS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANC Ets STOOPEN & MEEÛS
Products information ANC Ets STOOPEN & MEEÛS

BTW identificatienummer (tax): BE02895690917
Ondernemingsnummer: 2938262939
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ANC Ets STOOPEN & MEEÛS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANC Ets STOOPEN & MEEÛS
(Get full report from official database of BE for ANC Ets STOOPEN & MEEÛS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANC Ets STOOPEN & MEEÛS
Addition kinds of activities for ANC Ets STOOPEN & MEEÛS

32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government
96519905. Prijscontrolebureau, overheid | Price control agency, government

Werken bij ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

Zoek naar antwoorden van ANC Ets STOOPEN & MEEÛS in sociale netwerken
Look for responds of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. Laat een reactie achter voor ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. ANC Ets STOOPEN & MEEÛS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. Leave a respond for ANC Ets STOOPEN & MEEÛS. ANC Ets STOOPEN & MEEÛS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANC Ets STOOPEN & MEEÛS op de google maps. Adres en contacten ANC Ets STOOPEN & MEEÛS
Location of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS on the google maps. Address and contacts of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANC Ets STOOPEN & MEEÛS ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: Gi.Bi.Di. Benelux NV | Pro Velo ASBL | Ensomo ITD SPRL | Hosten Adviesburo | Anick Le Cerf

Other related companies as ANC Ets STOOPEN & MEEÛS: Gi.Bi.Di. Benelux NV | Pro Velo ASBL | Ensomo ITD SPRL | Hosten Adviesburo | Anick Le Cerf

ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02895690917. Het bedrijf ANC Ets STOOPEN & MEEÛS bevindt zich op het adres: Van Praetstraat 22,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ANC Ets STOOPEN & MEEÛS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, openstaande posities, locatie van ANC Ets STOOPEN & MEEÛS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is a company, that was registered 2000 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, company assigned to the tax number BE02895690917. The company ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is located at the address: Van Praetstraat 22,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ANC Ets STOOPEN & MEEÛS were not found.
The main activity of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS is not available. You also can look at reviews of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, open positions, location of ANC Ets STOOPEN & MEEÛS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANC Ets STOOPEN & MEEÛS, employees, financial statistics.