C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT

Particuliere bedrijvenBosbouw • C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT
Private companiesForestry • C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT

Contactgegevens C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Bemelstraat 5,1150, België

Telefoon (phone): 02 673 57 87 02 673 57 87

Fax (fax): 02 673 57 87 02 673 57 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT
Products information C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02328247070
Ondernemingsnummer: 8204559326
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT
(Get full report from official database of BE for C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT
Addition kinds of activities for C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT

226201. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
738101. Wachtdiensten | Guard services
13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
38120403. sextanten | Sextants
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant

Werken bij C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT in sociale netwerken
Look for responds of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. Laat een reactie achter voor C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. Leave a respond for C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT. C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT op de google maps. Adres en contacten C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT
Location of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT on the google maps. Address and contacts of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: DE PAEPE NV | Bedrijvencentrum (Kempens) | Bellemans F | Pol | Werkhuis Min VZW

Other related companies as C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT: DE PAEPE NV | Bedrijvencentrum (Kempens) | Bellemans F | Pol | Werkhuis Min VZW

C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328247070. Het bedrijf C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT bevindt zich op het adres: Bemelstraat 5,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, openstaande posities, locatie van C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is a company, that was registered 1998 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, company assigned to the tax number BE02328247070. The company C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is located at the address: Bemelstraat 5,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT were not found.
The main activity of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT is not available. You also can look at reviews of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, open positions, location of C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.M.B.-MONIQUE & VERONIQUE BOURGEOIS-GERD CAMPAERT, employees, financial statistics.