Le Duc Herenmode

Contactgegevens Le Duc Herenmode: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Duc Herenmode: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Duc Herenmode

Regio (region): ANTWERPEN, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 130,2020, België

Telefoon (phone): 03 238 12 84 03 238 12 84

Fax (fax): 03 238 12 84 03 238 12 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Duc Herenmode: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Duc Herenmode"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Duc Herenmode"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Duc Herenmode, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Duc Herenmode. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Duc Herenmode, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Duc Herenmode. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Duc Herenmode
Products information Le Duc Herenmode

BTW identificatienummer (tax): BE08561889648
Ondernemingsnummer: 2739959716
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Le Duc Herenmode zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Duc Herenmode
(Get full report from official database of BE for Le Duc Herenmode)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Duc Herenmode
Addition kinds of activities for Le Duc Herenmode

794803. Racehorse zorg | Racehorse care
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij Le Duc Herenmode: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Duc Herenmode: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Duc Herenmode. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Duc Herenmode. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

Zoek naar antwoorden van Le Duc Herenmode in sociale netwerken
Look for responds of Le Duc Herenmode in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Duc Herenmode. Laat een reactie achter voor Le Duc Herenmode. Le Duc Herenmode bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Duc Herenmode. Leave a respond for Le Duc Herenmode. Le Duc Herenmode on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Duc Herenmode op de google maps. Adres en contacten Le Duc Herenmode
Location of Le Duc Herenmode on the google maps. Address and contacts of Le Duc Herenmode

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Duc Herenmode Le Duc Herenmode: Sales Factory (The) | Arc | Dewaele BVBA | Faucon Assurances | Kidd Multimedia Productions

Other related companies as Le Duc Herenmode: Sales Factory (The) | Arc | Dewaele BVBA | Faucon Assurances | Kidd Multimedia Productions

Le Duc Herenmode is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio ANTWERPEN, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Duc Herenmode, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08561889648. Het bedrijf Le Duc Herenmode bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 130,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Le Duc Herenmode zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Duc Herenmode is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Duc Herenmode is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Duc Herenmode, openstaande posities, locatie van Le Duc Herenmode op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Duc Herenmode is a company, that was registered 2006 in ANTWERPEN region, Belgium. Full name of company is Le Duc Herenmode, company assigned to the tax number BE08561889648. The company Le Duc Herenmode is located at the address: ABDIJSTRAAT 130,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Le Duc Herenmode were not found.
The main activity of Le Duc Herenmode is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Duc Herenmode is not available. You also can look at reviews of Le Duc Herenmode, open positions, location of Le Duc Herenmode on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Duc Herenmode, ANTWERPEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Duc Herenmode, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Duc Herenmode, ANTWERPEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Duc Herenmode, employees, financial statistics.